More

  Oculus implementează o funcționalitate neașteptată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oculus implementează o funcționalitate neașteptată și spunem asta pentru că nimeni nu a solicitat așa ceva. Curând, Oculus va permite să vezi „cât de caraghios” ești atunci când joci jocuri în realitatea virtuală. De asemenea, utilizatorii vor putea monitoriza notificările din smartphone, fără a fi nevoie să înlăture casca de realitate virtuală.

  Cea mai recentă actualizare Oculus firmware-ul v28 aduce funcții precum Air Link și suport pentrru rata de împrospătare de 120Hz. Printre cele mai noi funcții se numără o suprapunere live, care permite utilizatorilor să se urmărească în timp ce utilizează aplicații VR în timp real.

  Posesorii unui smartphone iPhone XS sau mai nou, pot adăuga un flux live. Asta pe lângă orice altă activitate pe care o face în VR. În acest sens, cei curioși să vadă cum anume se mișcă în timp ce joacă Beat Sabre sau cum mânuiesc o sabie în Vader Immortal, vor afla în curând.

  Oculus va acorda inițial unui număr mic de utilizatori acces la Live Overlay ca funcție de testare. Acesta va funcționa cu orice aplicație VR, care acceptă proiectarea și înregistrarea. Clipurile pot fi cu suprapunerea de sine stătătoare. Sunetul audio va putea fi înregistrat folosind microfonul încorporat al dispozitivului Quest, atunci când înregistrați sau proiectați videoclipuri într-un browser web.

  Oculus implementează o funcționalitate neașteptată

  De asemenea, în actualizarea firmware v29, Oculus va adauga o modalitate de a vedea notificările iPhone în timp ce este folosit setul cu cască, ca parte a funcțiilor Infinite Office la nivel de sistem. Dacă aveți un iPhone 7 sau o versiune superioară, puteți activa notificările telefonului iOS. Suportul pentru Android este în dezvoltare.

  Oculus spune că oferă utilizatorilor mai mult acces și control asupra fișierelor prin intermediul unei aplicații de fișiere îmbunătățită. În plus, veți avea un alt mod de a accesa funcția passthrough, astfel încât să puteți vedea lumea din jur fără a fi nevoie să vă scoateți setul cu cască. În meniul de setări rapide va fi adăugată o pictogramă „ochi” de acasă.

  La începutul acestui an, Oculus a activat partajarea aplicațiilor și conturile pentru mai mulți utilizatori, pe modelele de căști VR mai noi. Odată cu actualizarea firmware v29, posesorii primei versiuni Oculus Quest vor putea folosi și funcțiile respective.

  Între timp, Oculus va începe în curând să testeze reclame pentru experiențe VR în aplicația sa mobilă. Dezvoltatorii vor putea difuza anunțuri pentru a ajuta oamenii să își descopere aplicațiile având un anumit control asupra preferințelor publicitare. Oculus lansează firmware-ul v29 treptat, deci ar putea dura până să ajungă la toți utilizatorii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.