More

  Obor21.ro livrează carne proaspătă în 6 noi orașe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Obor21.ro livrează carne proaspătă în 6 noi orașe. Pe lângă București și Ilfov, prima cooperativă țărănească digitală din România livrează și în Ploiești, Constanța, Galați, Brăila, Buzău și Focșai. Carnea proaspătă este provenită din gospodăriile din nordul Moldovei.

  În plus, în perioada următoare, livrările vor acoperi și stațiunile și orașele de pe litoralul românesc. Comenzile se fac după același principiu, de meatbooking. Carnea se rezervă înainte de sacrificare. Apoi, aceasta este livrată proaspătă, în maximum 72 de ore.

  Investiția necesară susținerii planurilor de extindere se ridică la peste 20.000 de euro și cuprinde logistica distribuției capilare, investițiile în dezvoltarea platformei și marketingul aferent deschiderii acestor noi zone de distribuție.

  Livrările de carne proaspătă se vor face atât pe segmentul B2C, cât și către B2B. Există o creștere a interesului pentru produsele Obor21.ro în rândul restaurantelor. De altfel, în ciuda restricțiilor care au afectat sectorul HoReCa, segmentul B2B reprezintă 25% din vânzările cooperativei digitale.

  Obor21.ro livrează carne proaspătă cu ridicare din băcănii

  29% dintre români își doresc să cumpere carne din băcănii și magazine specializate. Mizând pe importanța proximității, Obor21.ro demarează în această săptămânâ și un proiect-pilot cu băcănii din București. Prin intermediul acestora clienții vor putea plasa comenzi cu livrare în locațiile respective.

  Comenzile se vor face prin intermediul unor terminale speciale, plasate în băcănii. Ridicarea acestora se va face în fiecare zi de joi. Momentan, acest tip de comandă este disponibil în două băcănii din Capitală. Până la finalul acestui trimestru numărul lor să ajungă la 10. Datele provin dintr-un sondaj realizat de Obor21.ro în luna martie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.