More

  Sunt peste 3 miliarde de dispozitive Android la nivel mondial

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sunt peste 3 miliarde de dispozitive Android la nivel mondial. Este posibil ca numărul real să fie mai mare față de ceea a anunțat compania.

  Sunt peste 3 miliarde de dispozitive Android la nivel mondial

  Există peste 3 miliarde de dispozitive Android active la nivel mondial. Sameer Samat, vicepreședinte pentru managementul produselor la Google, a anunțat numărul impresionant la Google I / O 2021. Evenimentul este unul virtual anul acesta.

  Google a adăugat peste 500 de milioane de dispozitive Android active de la ultima conferință a dezvoltatorului din 2019 și 1 miliard de dispozitive comparative cu 2017. La acel moment a atins nivelul de 2 miliarde de dispozitive active. Numărul este preluat din Google Play Store. Aplicația ia în considerare doar dispozitivele de cont bazate pe Android. Astfel, nu se analizează și magazinele alternative, dispozitivele Amazon Fire sau multitudinea de terțe dispozitive bazate pe Android. De asemenea, sunt excluse și dispozitivele care evită să folosească aplicațiile Google în totalitate. Asta înseamnă că numărul de dispozitive Android active este probabil mult mai mare decât ceea ce a anunțat Samat în cadrul evenimentului live.

  Pare a fi un flex împotriva Apple. În special având în vedere că Apple a anunțat peste 1 miliard de iPhone-uri active la începutul acestui an. Este doar o treime din numărul de dispozitive Android. Este un semnal îndrăzneț în privința dominanței pe piața smartphone-urilor și tabletelor. Apple, în ciuda succesului înregistrat, rămâne limitată în mare parte pe piața din Statele Unite și alte câteva regiuni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.