More

  TikTok permite ștergerea a 100 de comentarii simultan

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok permite ștergerea a 100 de comentarii simultan. Acum utilizatorii pot raporta, bloca și șterge în bulk.

  TikTok permite ștergerea a 100 de comentarii simultan

  TikTok introduce instrumente ajutătoare pentru gestionarea rapidă a comentariilor hărțuitoare. Astfel, cu o actualizare care a fost deja lansată, aplicația adaugă posibilitatea de a selecta mai multe comentarii simultan.

  Astfel, creatorii vor putea șterge și raporta sau chiar vor putea bloca mai multe conturi în bulk. Anterior, creatorii trebuiau să selecteze pe rând utilizatorii sau comentariile. Acest nou sistem ar trebui să ajute și poate chiar să încurajeze utilizatorii să șteargă comentariile pe care nu vor să le vadă.

  Funcția ar trebui să fie deosebit de utilă pe TikTok având în vedere că algoritmul rețelei poate face pe oricine vedetă într-o clipă. Acest lucru poate pune amatori și creatori experimentați deopotrivă într-o poziție de a primi comentarii hărțuitoare. Astfel, aplicația trebuie să le ofere o modalitate de a face față atacurilor la o scară mai mare.

  TikTok spune că funcția este deja lansată pe anumite „piețe selectate” și va fi lansată la nivel global în „săptămânile următoare”. Este cea mai recentă actualizare dintr-o serie de funcții de prevenire a hărțuirii.

  Anterior, TikTok a introdus opțiunea de a aproba comentariile unul câte unul înainte de a fi postate. De asemenea, a introdus și un mesaj care le spune utilizatorilor să își reconsidere postarea dacă TikTok crede că apare ceva care contravine regulilor comunității sale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.