More

  Zoom lansează o platformă dedicată pentru evenimente

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom lansează o platformă dedicată pentru evenimente. Noua platformă se vrea a fi o casă virtuală pentru adunări online.

  Zoom lansează o platformă dedicată pentru evenimente

  După creșterea în registrată în urma lipsei evenimentelor fizice din timpul pandemiei, Zoom speră că întrunirile virtuale nu vor dispărea prea curând. Serviciul anunță o platformă de evenimente care oferă firmelor și utilizatorilor un spațiu virtual pentru a crea și partaja evenimente.

  De la cursuri de yoga găzduite de un studio local până la o conferință amplă, noua funcție își propune să răspundă bazei de utilizatori disparate a Zoom. Noua platformă oferă șansa de a obține mai multe venituri prin direcționarea utilizatorilor către licențele plătite. Astfel, aceștia ar fi direcționați către abonamente care variază de la 150 USD până la 64.900 USD anual.

  Zoom Events va fi lansat în această vară și va oferi clienților plătitori instrumente noi, inclusiv un „hub” dedicat. Utilizatorii vor putea lista evenimentele viitoare, fie ele private sau publice. Gazdele vor putea, de asemenea, să genereze bani din evenimente, oferind bilete și înregistrări personalizabile pentru întrunirile lor. Caracteristica este asemănătoare cu funcția existentă OnZoom. Funcția a fost testată încă din toamnă cu întreprinderi și antreprenori mai mici și va fi acum inclusă în serviciul de evenimente.

  Zoom vrea să devină atât spațiul de întâlnire virtual pentru o întreagă serie de evenimente virtuale, cât și spațiul pentru planificarea evenimentelor fizice. În acest sens, noua caracteristică seamănă cu Facebook Events.

  De asemenea, utilizatorii vor putea urmări statistici despre evenimente precum participare, înregistrare și venituri, având controale suplimentare asupra accesului și facturării. În cele din urmă, cu rivali precum Microsoft și Google, presiunea este în creștere pentru platforma Zoom.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.