More

  Instagram aduce noi funcționalități pentru creatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram aduce noi funcționalități pentru creatori și oferă detalii de trafic pentru postările și Reels-urile create.

  Creatorii de conținut Instagram pot accesa diverse statistici care le arată cum performează postările lor. Acum, rețeaua de socializare le oferă acces la și mai multe date, lansând informații pentru Reels și video live. Deși videoclipurile Live au fost disponibile pe platformă de ceva vreme, Reels este un format destul de nou. Instagram l-a lansat anul trecut, după luni de testare, oferind utilizatorilor o alternativă la TikTok. Practic, este un competitor direct, care funcționează în interiorul aplicației.

  Odată cu noile date statistice, creatorii vor putea vedea câte redări, aprecieri, comentarii, salvări și partajări au videoclipurile de tip Reel. Pentru videoclipurile live, pagina de statistici va arăta numărul de comentarii și distribuiri, numărul de conturi la care ajung și vârful de spectatorii care vizionează clipul în același timp.

  Instagram aduce noi funcționalități pentru creatori

  În plus, Instagram a actualizat pagina Account Insights, care este accesibilă din meniul vertical din colțul din dreapta sus. Secțiunea care indică nivelul de acoperire împarte acum conturile care interacționează cu conținutul unui utilizator în adepți și non-adepți. Mai mult, clasifică conținutul pe baza acoperirii și a interacțiunii de tip cont. Astfel oferă utilizatorilor o idee despre ce este cel mai eficient pentru publicul lor.

  Instagram va începe să lanseze noi opțiuni pentru intervalul de timp monitorizat în pagina Insights și în lunile următoare. Astfel încât utilizatorii să poată filtra datele în alte moduri decât să vadă statistici din ultimele 7 sau 30 de zile. În cele din urmă, utilizatorii vor putea accesa datele statistice pe desktop cât de curând. Instagram promite mai multe actualizări ale Insights pe tot parcursul anului. Asta pentru a ajuta companiile care doresc să-și dezvolte publicul și să-și motiveze urmăritorii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.