More

  Google Photos anunță modificări importante

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Photos anunță modificări importante. Spațiul de stocare gratuit nelimitat pentru fotografii și videoclipuri va dispărea pe 1 iunie. Astfel, utilizatorii trebuie să getioneze fișierele mai atent.

  Google Photos anunță modificări importante

  Google a anunțat că nu va mai oferi copii de rezervă gratuite și nelimitate pentru fotografii și videoclipuri în Google Photos începând cu 1 iunie. După data respectivă, conținutul media „de înaltă calitate” pe care utilizatorii îl încarcă se va calcula pentru limita de 15 GB partajată cu Gmail și Google Workspace în conturile standard. Aliniat cu această mișcare, Google mai face câteva modificări în Photos.

  Utilizatorii vor vedea un instrument nou în aplicația Photos. Instrumentul a fost conceput pentru a ajuta în gestionarea conținutului media. Opțiunea de gestionare a spațiului de stocare semnalează anumite lucruri pe care utilizatorii ar dori să le elimine, cum ar fi videoclipuri mari, capturi de ecran și fotografii neclare.

  Mulți utilizatori vor vedea, de asemenea, o estimare a duratei de stocare a contului Google gratuit. Se ia în considerare frecvența cu care se face backup pentru fișiere. Este posibil ca Google să nu furnizeze o estimare dacă nu sunt suficient de multe fotografii și videoclipuri. Google crede că peste 80% dintre utilizatori vor putea face copii de siguranță pentru fotografii și videoclipuri de înaltă calitate pentru încă trei ani, cu stocarea gratuită de 15 GB.

  De asemenea, Google redenumește nivelul de stocare de înaltă calitate în „economizor de stocare”. Se vor putea face copii de rezervă ale imaginilor folosind opțiunea de economisire a stocării sau la „calitate originală”.

  În cazul în care utilizatorii răman fără spațiu de stocare gratuit și doresc să încarce mai multe fotografii, va fi necesar fie șteargă din conținutul media, fie să aleagă un plan de stocare Google One contra cost. Google va notifica utilizatorii în aplicația Photos și prin e-mail când se apropie de limită.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.