More

  Sezonul 5 din Money Heist primește data oficială de lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sezonul 5 din Money Heist primește data oficială de lansare. Netflix a anunțat că sezonul 5 va rula în două părți.

  Sezonul 5 din Money Heist primește data oficială de lansare

  Următoarele 10 episoade ale aclamatei drame spaniole, intitulată oficial La Casa De Papel, vor fi lansate în două volume pe Netflix. Prima lansare va avea loc pe 3 septembrie urmând ca finalul să fie lansat pe 3 decembrie 2021.

  Álex Pina a ales să împartă seria pentru a se asigura că finalul va fi la înălțimea așteptărilor.

  „Când am început să scriem sezonul 5 în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce era de așteptat în sezonul de zece episoade și am folosit toate instrumentele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui final de sezon sau final de serie în prima parte lansată”, a spus Pina.

  „Am decis să lucrăm într-un mod extrem de agresiv, punând The Gang la colț. În volumul 2, ne concentrăm mai mult asupra situației emoționale a personajelor. Este o călătorie prin harta lor sentimentală care ne leagă direct de plecarea lor ”, a adăugat el.

  Sezonul 5 al seriei populare va relua acțiunea imediat după evenimentele din episoadele anterioare.

  Într-un comunicat de presă oficial, producătorii au dat un indiciu cu privire la ce ne putem aștepta de la episoadele viitoare: „Tocmai când se pare că nimic altceva nu poate merge prost, un inamic apare în scenă mult mai puternic decât orice alt inamic înaintea lui: armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie și ceea ce a început ca un jaf se va transforma într-un război ”.

  Nu este primul produs Netflix împărțit în două

  Luând exemplul The Walking Dead, sezonul 5 din Lucifer este lansat și el în două părți. Astfel, ultimele episoade sosind la sfârșitul acestei luni. Sezonul 4 din Ozark este și el împărțit în două loturi de episoade.

  Având în vedere comentariile lui Pina cu privire la schimbarea tonului dintre volumele 1 și 2 din sezonul 5 din Money Heist, se poate presupune că acest nou format ar putea prezenta iluzia a două sezoane complet separate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.