More

  Recomandările Netflix de săptămâna aceasta

  Recomandările Netflix de săptămâna aceasta. O nouă săptămână a trecut și asta înseamnă noi filme și emisiuni în listele de conținut Netflix. Săptămâna aceasta se învârte în jurul serialelor. Există câteva filme noi, însă în mod clar se pune accent pe seriale de această data.

  Recomandările Netflix de săptămâna aceasta

  Pe listă avem un nou sezon al unui serial preferat de fani, o nouă serie de anime și un final de sezon al unui serial Netflix Original.

  Mad for Each Other (Season 1)

  O comedia romantică despre un polițist cu zero control al furiei și o femeie care trezește furia tuturor persoanelor in jur. Cei doi realizează că sunt vecini împart un psihiatru și află că este imposibil să stea departe unul de celălalt.

  Aceștia se rănesc și se vindecă reciproc în timp ce încep să se îndrăgostească.

  High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America (Limited Series)

  Bazat pe cartea cu același nume a istoricului alimentar Jessica B. Harris, serialul din patru părți ne plimbă în Benin, Africa de Vest, precum și în jurul Statelor Unite, din Carolina de Sud până în Texas, Philadelphia și New York. Astfel, serialul dezvăluie povești din spatele mâncării afro-americane și relația cu istoria persoanelor de culoare.

  High on the Hog a fost creat de producătorii Karis Jagger și Fabienne Toback.  Aceștia sunt producători executivi și l-au înrolat pe regizorul Roger Ross Williams.

  High on the Hog de la Netflix nu este doar un serial alimentar sau un serial istoric. Este o combinație a tuturor acestor genuri, realizată cu o reverență profundă pentru oamenii și locurile care au fost formative pentru crearea mâncării afro-americane.

  Gatao – The Last Stray (2021)

  O poveste romantică înflorește în mod neașteptat atunci când un fotograf independent sosește târziu la un eveniment pus la cale pentru copilul nou-născut al unui șef mafiot.

  Gatao The Last Stray introduce o mulțime de intrigi politice și activități ilegale pentru a menține romantismul picant. Povestea este interesant de urmărit. Chimia personajelor principale este grozavă și fiecare moment în care apar pe ecran te va face să zâmbești.

  Ghost Lab (2021)

  Doi medici devin periculos obsedați de obținerea dovezilor științifice că există fantome. Ghost Lab începe ca o comedie horror ce are loc în ceea ce pare a fi cel mai gol spital din Bangkok.

  Baggio: The Divine Ponytail (2021)

  Este povestea lui Roberto Baggio, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din toate timpurile. Biografia include maximele sale din carieră, triumful în urma accidentărilor și descoperirea religiei budiste.

  Ragnarok (Season 2)

  Ragnarok este o dramă care construiește și contribuie la un unghi nou și surprinzător asupra mitologiei nordice. Al doilea sezon va relua acțiunea din locul unde a rămas în primul sezon: ce faci când ești elev la un liceu și tocmai ai aflat că te confrunți cu un dușman antic și extrem de puternic?

  Va fi nevoie de o legendă vie pentru a lupta un rău străvechi.

  Black Space (Season 1)

  Un detectiv cu mijloace neortodoxe conduce o anchetă asupra unui masacru comis de niște asasini care purtau măști de unicorn.

  Black Space este un thriller psihologic cu unele nuanțe politice, mult în modelul Homeland sau 24. Însă, ancheta duce către o societate secretă în rândul adolescenților din acest mic liceu.

  Blue Miracle (2021)

  Pentru a salva orfelinatul care a rămas fără bani, un tutore și copiii din orfelinat fac un parteneriat cu un căpitan pentru o șansă de a câștiga o competiție profitabilă de pescuit.

  Word of Honor (Season 1)

  Serialul se bazează pe cartea Faraway Wanderers / Guests at the World’s Edge 天涯 客 de Priest. ( dacă nu știi cine este Priest, nu îți voi distruge inocența)

  Zhou Zi Shu se încurcă într-o conspirație în lumea artelor marțiale. Se întâlnește cu Wen Ke Xing care scapă din Valea Fantomelor pentru a răzbuna moartea părinților săi. Devin prieteni și se angajează într-o aventură pentru a găsi o comoară legendară.

  Lucifer (Season 5 – Part 2)

  Când diavolul vine pe Pământ, ce va face? Probabil va deschide un club de noapte și anchertează crime. Acest serial a fost lansat pe o altă rețea, dar acum este un Netflix Original. Partea a doua a sezonului 5 debutează astăzi.

  Tom Ellis reia rolul lui Lucifer Morningstar în alte 8 episoade, inclusiv un episod noir și un episod muzical. Este considerat a fi cel mai puternic sezon al emisiunii până în prezent.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here