More

  Microsoft este gata să lanseze Windows 11

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft este gata să lanseze Windows 11. O nouă versiune de Windows pare să fie pe drum și pare să fie mai mult decât o actualizare.

  Microsoft este gata să lanseze Windows 11

  Microsoft anunță o „generație următoare” de Windows de luni de zile. Însă noi indicii sugerează că Microsoft nu pregătește doar o actualizare a software-ului existent Windows 10. Compania pare să fie gata să lanseze o nouă versiune numerotată a sistemului de operare, Windows 11.

  Gigantul de tehnologie a anunțat ieri un nou eveniment Windows în 24 iunie.  Invitația la eveniment a inclus o imagine a ceea ce pare a fi o nouă siglă Windows.

  Windows 11
  Sigla Windows11

  Evenimentul Windows va începe la 11:00 ET. După anunțul evenimentului, executivul Microsoft Yusuf Mehdi a spus că nu a fost „atât de încântat de o nouă versiune Windows de la Windows 95!” Este pentru prima dată când se menționează în mod specific că o „nouă versiune” de Windows este pe drum.

  Anunțul evenimentului vine la doar o săptămână după ce Nadella a indicat o „următoarea generație de Windows”. Nadella a promis că Microsoft va distribui în curând „una dintre cele mai semnificative actualizări Windows din ultimul deceniu”. Șeful de produs Microsoft, Panos Panay, a sugerat, de asemenea, o „generație următoare” de Windows la începutul acestui an.

  Dacă Microsoft se pregătește cu adevărat să treacă de Windows 10 spre Windows 11, rămâne de văzut ce mari schimbări vizuale va reflecta acest lucru. Microsoft a lucrat la ceva denumit întinerirea vizuală a Windows-ului”.

  Modificările vizuale vor proveni din lucrările realizate pe Windows 10X

  Windows 10X urma să fie o versiune ușoară a Windows destinată să rivalizeze sistemul de operare Chrome.  Aceasta include un nou meniu Start, pictograme de sistem noi și îmbunătățiri File Explorer. De asemenea, sunt planificate colțurile rotunjite și actualizările aplicațiilor Windows încorporate.

  Trecerea la brandul Windows 11 ar însemna o dovadă a reinvestirii Microsoft în Windows. Producătorul de software a semnalat un interes reînnoit față de Windows anul trecut, în timpul pandemiei care a demonstrat cât de important este sistemul de operare.

  După împărțirea Windows în 2018, Microsoft a mutat părțile dezvoltării Windows înapoi sub controlul lui Panos Panay anul trecut. Mișcarea a fost o recunoaștere clară că împărțirea Windows nu a funcționat.

  Trecerea la Windows 11 ar fi totuși o mișcare surpriză pentru Microsoft. Compania s-a referit anterior la Windows 10 ca fiind „ultima versiune de Windows” în marea sa presiune de a poziționa sistemul de operare ca un serviciu actualizat continuu. Deși există actualizări lunare la Windows, modificările mai semnificative sunt de obicei livrate de două ori pe an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.