More

  YouTube va transmite în direct festivalul Coachella 2022

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube va transmite în direct festivalul Coachella 2022. Festivalul a fost anulat în 2020 și din nou în acest an din cauza pandemiei.

  YouTube va transmite în direct festivalul Coachella 2022

  Când Coachella revine anul viitor, festivalierii vor putea participa virtual la anumite spectacole pe YouTube. Platforma deținută de Google a revenit ca partener oficial al festivalului de muzică după o absență de doi ani. Ca întotdeauna, Coachella 2022 se va desfășura în două weekenduri, 15 aprilie până la 17 aprilie și 22 aprilie până la 24 aprilie.

  Evenimentul a fost amânat din aprilie până în octombrie anul trecut înainte de a fi anulat complet. Mai mulți artiști urmau să participe, printre care Rage Against the Machine, Megan Thee Stallion și Lil Nas X. Evenimentul din 2021 a fost anulat în ianuarie, înainte ca organizatorii să aibă șansa de a anunța interpreții.

  Vânzările early bird pentru eveniment vor începe pe 4 iunie la 10 AM PT / 1PM ET. Festivalierii se pot înregistra acum pentru a accesa biletele pe site-ul Coachella. Tot pe website sunt disponibile informațiile legate de prețuri și informații despre hotel și pachete de călătorie.

  Când a fost anunțat festivalul pentru 2021, organizatorii au spus că vor onora biletele cumpărate pentru evenimentul din 2020. Însă, nu este clar dacă acest lucru se aplică  în continuare pentru 2022.

  În cazul în care intenționezi să urmărești selecția de spectacole pe YouTube, este indicat să urmărești pagina oficială Coachella. Fluxurile live au fost împărțite pe trei canale în 2019, dar a existat un instrument de planificare care putea comuta automat fluxurile atunci când unul dintre actele selectate intrau pe scenă. În ceea ce ține de informațiile legate de artiști , lista va fi anunțată în apropierea festivalului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.