More

  Iată ce filme thriller poți viziona pe Netflix

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Iată ce filme thriller poți viziona pe Netflix. Filmele thriller sunt mereu o metodă bună de a pune sângele în mișcare. Vorbim de cel puțin 90 de minute de suspans în fața televizorului.

  Iată ce filme thriller poți viziona pe Netflix

  Pentru fanii genului recomandăm o selecție de filme din lista de conținut Netflix care oferă acel feeling de suspans tradițional.

  The Call

  Filmul este bazat pe filmul de groază The Caller al lui Matthew Parkhill din 2011. The Call de Lee Chung-hyun este un film întunecat și înfricoșător din Coreea de Sud. Când Kim Seo-yeon (Park Shin-hye) vizitează casa familiei, aceasta începe să primească apeluri ciudate și deranjante. Conectată telefonic în aceeași casă, dar la 20 de ani distanță, ea încearcă să își schimbe propria soartă.

  Performanțele puternice, utilizarea specifică a sunetului, cinematografia uimitoare și o structură bine țesută fac din acest film o călătorie suprarealistă și tulburătoare prin timp și realitate.

  Hush

  Ca un scenariu simplu, dar terifiant, Mike Flanagan și Kate Siegel au făcut din Hush un puternic thriller de groază. Siegel o interpretează pe Maddie Young, o autoare de succes care locuiește singură într-o casă din pădure.

  Când un ucigaș mascat începe să o amenințe pe Maddie, lucrurile devin înfricoșătoare în timp ce ea încearcă să-l țină pe ucigaș în afara casei. Este un nivel crescut de suspans bazat pe sunet, unde fiecare mișcare contează. Hush este primul scenariu al lui Siegel și este cu adevărat terifiant. Ea pune totul în performanța ei ca Maddie, tratând această amenințare oribilă și violentă aproape în timp real.

  I am Mother

  Problema cu roboții este că nu poți spune niciodată ce gândesc. Este lecția constantă pe care am regăsit-o mereu în spațiul SF. Filmul este despre o fată crescută de un robot într-un buncăr post-apocaliptic.

  În rolurile principale sunt Hilary Swank, Clara Rugaard și Rose Byrne. Suspansul merge mână în mână cu privirea goală, impenetrabilă a mamei (robotul). Acțiunea ia o întorsătură când o nouă persoană intră în buncăr. Astfel, începe să se pună la îndoială adevăratul rol al gardianului metalic.

  Oxygen

  Este o abordare futuristă a fricii de a fi îngropat de viu. Oxygen lui Alexandre Aja prezintă un coșmar claustrofob pe care o femeie îl trăiește când se trezește într-o cutie criogenică fără să știe cine este sau cum a ajuns acolo.

  Ea poate comunica cu lumea exterioară printr-o unitate medicală robotică numită M.I.L.O. Mélanie Laurent surprinde perfect frica, iar scenariul lui Christie LeBlanc are suficiente întorsături pentru a menține povestea ritmată..

  The Platform

  Celulele de închisoare stivuite una peste alta, cu găuri în podea și tavan. Nivele alocate aleatoriu care se schimbă în fiecare lună. Și o platformă de alimente care este coborâtă încet de la vârf, devenind din ce în ce mai goală cu fiecare etaj pe îl care coboară. Acesta este conceptul filmului regizorului spaniol, Galder Gaztelu-Urrutia.

  The Platform este un thriller sci-fi tulburător care poartă clar analogia. Este una dintre acele piese rare în care execuția este la fel de puternică ca și ideea de bază.

  The Possession of Hannah Grace

  Un exorcism scapă de sub control și revendică viața unei tinere. Luni mai târziu, Megan Reed primește un cadavru desfigurat pe tura de noapte. Închise în coridoarele subsolului, viziunile îngrozitoare ale lui Megan o vor face în curând să creadă că acel corpul este posedat de o forță demonică.

  The Autopsy of Jane Doe

  Brian Cox și Emile Hirsch fac o echipă tată-fiu de medici legiști care lucrează într-o morgă subterană din orașul Virginia. Aceștia trebuie să efectueze o autopsie pe timp de noapte a unei tinere. Cei doi descoperă că exteriorul ei curat ascunde dezastrul din interior. Și mai neliniștitor, pe măsură ce cadavrul scoate indicii, mortuarul în sine începe să se agite cu semne de viață.

  Minunat, fără a fi sângeros, The Autopsy of Jane Doe atinge scopul cu un minim de efecte speciale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.