More

  Interfața Tinder este modificată pentru prima data din 2012

  Interfața Tinder este modificată pentru prima data din 2012. Tinder lansează această serie de noi funcții pentru a servi Gen Z. Aplicația va semăna mult mai mult cu TikTok și Snapchat.

  Interfața Tinder este modificată pentru prima data din 2012

  Printre caracteristici se numără adăugarea videoclipurilor în profiluri. Tinder vrea să „aducă energia personajului principal” în aplicație. Astfel, adaugă posibilitatea utilizatorilor de a pune videoclipuri în profilurile lor. Compania spune că această caracteristică face parte din transformarea Tinder într-o „experiență multidimensională”.

  Utilizatorii vor putea încărca videoclipuri, având în vedere că în prezent utilizatorii pot doar încărca fotografii.

  Printre caracteristici se numără și o experiență socială numită Hot Takes. Experiența vine de pe urma serviciul experimental Tinder Swinder Night și serviciului Vibes. Acesta este un joc interactiv în aplicație. Peste 20 de milioane de utilizatori Tinder au participat la Swipe Night, în timp ce Vibes a dus la mai multe compatibilități și aprecieri. Acest lucru a determinat dezvoltatorii să creeze evenimente similare.

  Hot Takes este cea mai nouă iterație a acestui tip de experiență socială de la Tinder. Jocul este temporizat, iar jucătorii au șansa de a se potrivi unul cu celălalt sau de a lăsa temporizatorul să se termine și de a relua jocul cu cineva nou.

  Tinder adaugă o pagină de Explorare. Pentru prima dată, Tinder a introdus o secțiune complet nouă. Mockup-ul seamănă mai degrabă cu Snapchat Discover decât cu Instagram Explore. Aici, utilizatorii pot vedea potențiale compatibilități care împărtășesc interese similar. De asemenea, pot vedea diferite aspecte ale aplicației, cum ar fi Modul Festivalului sau noul Mod Chef, unde utilizatorii care iubesc gătitul își pot arăta abilitățile.

  Evenimente în aplicație, cum ar fi Hot Takes, vor fi, de asemenea, live în secțiunea Explorare, când va fi lansată mai târziu în această vară.

  2020 a fost cel mai aglomerat an al lui Tinder, din cauza pandemiei. Timpul va spune dacă aceste noi funcții încurajează utilizatorii să găsească mai multe compatibilități.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here