More

  Instagram testează distribuirea link-urilor în Stories

  Instagram testează distribuirea link-urilor în Stories. Noul test are loc pe un număr limitat de utilizatori, pentru moment.

  Instagram testează distribuirea link-urilor în Stories

  Instagram a limitat întotdeauna funcționalitate link-urilor introduse în Stories. Însă, compania începe un nou test care ar putea lărgi această capacitate. În acest caz, utilizatorii nu vor trebui să gliseze în sus în Stories, ci vor adăuga un sticker de legătură. Aceste stickere vor funcționa la fel ca un link de glisare. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să răspundă la Stories care includ un sticker, lucru pe care nu îl pot face în prezent.

  Deocamdată, testul se face pe un număr limitat de utilizatori. Vishal Shah, șeful Instagram, spune că testul vizează în mare parte să afle cum oamenii ar putea profita de linkuri. În baza testului se vor urmări tipurile de linkuri pe care utilizatorii le postează, urmărind în același timp atenția asupra dezinformării și a spamului. În plus, stickerele, spune el, se potrivesc mai mult cu modul actual în care utilizatorii folosesc platforma.

  Vishal adaugă că stickerele pentru linkuri sunt obiectivul final pentru Instagram. „Acesta este genul de sistem viitor la care am vrea să ajungem”, spune el. „Și asta este ceea ce sperăm să lansăm, dacă vom reuși să facem acest lucru.”

  Cu toate acestea, linkurile vor fi limitate la Stories deocamdată. Shah spune că „nu există niciun plan” pentru a le aduce în flux sau în orice altă parte a aplicației.

  Acest test pare în principal destinat utilizatorilor cu mulți urmăritori pe platformă, dar care poate nu se află la nivelul de a obține privilegii de glisare în sus. Din nou, este doar un mic test, astfel încât platforma nu se va schimba rapid peste noapte. Însă, ar putea fi începutul navigării web din Instagram.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here