More

  Zoom achiziționează compania AI Kites

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom achiziționează compania AI Kites. Compania vrea „să facă colaborarea fără fricțiuni” cu scopul de a aduce traduceri exacte în timp real.

  Zoom achiziționează compania AI Kites

  Zoom a anunțat că achiziționează o companie cunoscută sub numele de Kites. Este prescurtarea pentru Karlsruhe Information Technology Solutions. Compania a lucrat la crearea de software de traducere și transcriere în timp real. Zoom spune că achiziția ajută să faciliteze comunicarea cu persoanele care vorbesc diferite limbi. De asemenea, compania dorește să adauge capacități de traducere în aplicația sa de videoconferință.

  Potrivit site-ului, Kites a început la Institutul de Tehnologie Karlsruhe. Tehnologia a fost inițial dezvoltată pentru a acționa ca traducere în clasă pentru studenții care aveau nevoie de ajutor pentru înțelegerea limbii engleze sau germane în care predau profesorii lor.

  „Aducem continuu noi modalități de a oferi fericirea utilizatorilor noștri și de a îmbunătăți productivitatea întâlnirilor, iar soluțiile MT vor fi esențiale în îmbunătățirea platformei noastre pentru clienții Zoom din întreaga lume”, a declarat Velchamy Sankarlingam, președintele Product and Engineering Zoom. „Cu misiunile noastre aliniate de a face colaborarea fără probleme – indiferent de limbă, locație geografică sau alte bariere – suntem siguri că echipa impresionantă Kites se va potrivi cu Zoom.”

  Zoom are deja transcripții în timp real, dar funcția este limitată la persoanele care vorbesc engleză. Pe o pagină de asistență, Zoom precizează, de asemenea, că funcția actuală de transcriere live poate să nu îndeplinească anumite cerințe de precizie. Compania spune că are în vedere deschiderea unui centru de cercetare în Germania, unde va sta fi localizată echipa Kites.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.