More

  Netflix aduce un nou executiv în divizia de podcast

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix aduce un nou executiv în divizia de podcast. N’Jeri Eaton, fost executiv Apple se va alătura serviciului la sfârșitul acestei luni.

  Netflix aduce un nou executiv în divizia de podcast

  Netflix a angajat-o pe N’Jeri Eaton, fostul șef de conținut pentru Apple Podcasts. Aceasta va conduce divizia Netflix de podcast. Potrivit Variety, N’Jeri este prima persoană care conduce programul de podcast Netflix. Astfel, indică angajamentul serviciului de streaming pentru conținutul audio.

  Netflix lansează de mult timp talk-show din spatele culiselor pentru filmele și serialele originale, cum ar fi The Crown, The Witcher și Stranger Things. Eaton va supraveghea acum acele emisiuni audio, precum și toate showurile de acest gen pe care le va produce compania.

  Noul executiv va face parte din echipa editorială a companiei, care va fi sub conducerea Michelle Lee, fostul redactor-șef Allure. Atât Lee, cât și Eaton se vor alătura serviciului de streaming în cursul acestei luni.

  După cum notează Bloomberg, Netflix își extinde divizia editorială și de publicare în ansamblu și adoptă din ce în ce mai mulți jurnaliști. Eaton și Lee vor raporta către CMO Netflix Bozoma Saint John, care a fost tot un executiv Apple în trecut.

  Înainte de a se alătura companiei Apple în august 2020, Eaton a lucrat la NPR timp de patru ani, unde a adus noi talente, a create conținut și a stability parteneriate. Ea și-a anunțat plecarea de la Apple într-un tweet pe 2 iulie și, mai recent, a confirmat că se alătură Netflix ca șef al diviziei de podcasturilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.