More

  Soluția Microsoft pentru PrintNightmare nu funcționează

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Soluția Microsoft pentru PrintNightmare nu funcționează. Microsoft verifică dacă există alte vulnerabilități în urma unor raportări.

  Soluția Microsoft pentru PrintNightmare nu funcționează

  Cercetătorii în securitate cibernetică și-au exprimat îndoielile cu privire la eficacitatea patch-ului Microsoft PrintNightmare la scurt timp după ce a fost lansat. Există rapoarte despre un nou cod de exploatare care eludează cu totul soluția.

  PrintNightmare a creat ravagii când a fost dezvăluit accidental de către cercetătorii chinezi în domeniul securității. Aceștia au considerat că vulnerabilitatea din Windows Print Spooler a fost deja reparată de Microsoft. Astfel, Microsoft a fost nevoit să pregătească un nou patch pentru a aborda vulnerabilitatea exploatării codului (RCE).

  Expertul în securitate, Kevin Beaumontc crede că noul patch nu blochează vulnerabilitatea în anumite ediții de Windows, cum ar fi Windows Server 2012 R2.  Îngrijorările acestuia sunt susținute de un nou videoclip al unui alt cercetător. Benjamin Delpy demonstrează că atât vulnerabilitățile RCE, cât și LPE sunt încă exploatabile.

  „Nu l-au testat în realitate”, a declarat Delpy pentru The Register, descriind problema ca fiind „ciudată de la Microsoft”.

  Cu toate acestea, Microsoft insistă asupra faptului că, deși sunt conștienți de afirmațiile cercetătorilor în domeniul securității și le testează, nu sunt conștienți de alte vulnerabilități. „Dacă investigația noastră identifică probleme suplimentare, vom lua măsurile necesare pentru a proteja clienții”, a declarat un purtător de cuvânt Microsoft.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.