More

  Android 12 permite rularea jocurilor parțial descărcate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android 12 permite rularea jocurilor parțial descărcate. Google spune că unele jocuri vor putea fi pornite în câteva secunde.

  Android 12 permite rularea jocurilor parțial descărcate

  Odată cu îmbunătățirea conexiunilor de internet și date mobile, timpul de așteptare pentru descărcările de jocuri și metode divertisment se reduc. Aceste forme de artă au ajutat utilizatorii să depășească pandemia și carantina. Astfel, este logic ca tehnicienii și dezvoltatorii să acționeze în baza acestor date. În special pe măsură ce viața revine încet la normal.

  Netflix a făcut deja primii pași permițând abonaților să vizioneze emisiuni și filme descărcate parțial. Acum, Google face același lucru pentru jocurile mobile. Cea mai recentă versiune de Android va permite utilizatorilor să lanseze un joc cu mult înainte de finalizarea descărcării.

  Potrivit Google, în cele din urmă utilizatorii vor putea începe redarea jocurilor din Play Store în câteva secunde. Mai precis, se pare că jocurile vor fi gata să se deschidă de cel puțin două ori mai repede decât înainte.

  Un exemplu arată că un joc de 127 MB este potrivit pentru a fi jucat la o descărcare de doar 20%. Deocamdată, dezvoltatorii se pot înscrie la o versiune beta pentru această funcție, dar Google spune că va deveni în cele din urmă sistemul implicit pentru jocurile din Play Store.

  Gigantul de tehnologie a încercat în trecut să dărâme unele dintre barierele din jurul jocurilor digitale. În mod special, a lansat Instant Games în 2018, care s-a încărcat înainte de procesul complet de instalare. În același timp rivalul său Apple Arcade, Play Pass, permite abonaților să încerce o bibliotecă de aplicații contra unei taxe lunare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.