More

  TCL a primit certificare TÜV Rheinland

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TCL a primit certificare TÜV Rheinland. Certificarea confirmă îndeplinirea tuturor criteriilor aferente standardului de securitate cibernetică ETSI EN 303 645.

  Este vorba despre primul standard aplicabil la nivel internațional. Standardul încurajează dezvoltarea și menținerea unei baze solide de securitate pentru dispozitivele IoT. Toate televizoarele TCL vor avea de astăzi sigla TÜV Rheinland /Privacy By Design.

  Este o realizarea deosebită și o bucurie să fim printre primele branduri TV din lume care primesc sigla TÜV Rheinland pentru televizoarele noastre”.

  Această confirmare a calității produselor noastre vine din partea unui terț, o organizație internațională, independentă, care ne recunoaște meritele și faptul că ne conformăm tuturor cerințelor impuse de standardul ETSI EN 303 645”.

  Vă asigurăm că vom fi în continuare la fel de dedicați și dornici să răspundem cerințelor pieței și consumatorilor”, a declarat Kevin Wang, CEO la TCL Industries Holdings Co., Ltd. și TCL Electronics.

  TCL a primit certificare TÜV Rheinland pentru dispozitive IoT

  Standardul certifică faptul că un produs îndeplinește nivelul de bază privind securitatea informațiilor. A fost gândit ca un instrument de sporire a gradului de conștientizare privind necesitatea securității cibernetice. Dar și pentru a crește încrederea consumatorilor în dispozitivele IoT.

  Foarte multe dintre dispozitivele electronice de tip IoT și serviciile asociate acestora rețin și stochează date personale. Aici intervine standardul EN 303 645 care ajută la asigurarea conformității datelor în raport cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal, ușor de recunoscut prin logo-ul specific de securitate”.

  Aplicarea acestui logo pe televizoarele TCL este o dovadă a faptului că brandul îndeplinește toate cerințele ETSI EN 303 645 în materie de securitate a rețelei și protecție a confidențialității. Atinge nivelul de securitate cibernetică stipulat de standard”, au evidențiat și reprezentanții TÜV Rheinland.

  ETSI EN 303 645 specifică 13 prevederi pentru securitatea dispozitivelor de consum conectate la internet. Potrivit Comitetului Tehnic ETSI pentru securitate cibernetică, standardul EN este conceput pentru a preveni amenințările la scară largă. Amenințările la adresa electronicelor cu inteligență artificială.

  Totodată, standardul recomandă includerea de protocoale de securitate în produse care urmează să utilizeze internetul. Sau să funcționeze pe bază de internet încă din etapa de proiectare și oferă un punct de plecare pentru viitoare proiecte de tip IoT.

  Este rezultatul expertizei deosebite și a colaborării excelente dintre reprezentanți ai industriei tech, domeniului universitar și guvern. Au la bază specificațiile ETSI TS 103 645, EN 303 645.  

  TÜV Rheinland este o organizație internațională de testare și certificare cibernetică, cu sediul în Germania. Mai multe la: https://www.tuv.com/world/en/ .

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.