More

  Facebook și Instagram limitează reclamele publicitare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook și Instagram limitează reclamele publicitare ale agențiilor. Cele două companii va limita posibilitatea de a direcționa reclamele către adolescenți. De asemenea, Instagram va seta implicit conturile adolescenților să fie private.

  Facebook face noi demersuri pentru limitarea accesului agențiilor de publicitate la adolescenți. Odată cu noua schimbare, agențiile nu vor mai putea folosi secțiunea de „interese” sau informații de pe alte site-uri pentru a afișa reclame adolescenților pe Facebook, Instagram și Messenger.

  Această schimbare nu va împiedica definitiv agențiile de publicitate să comunice segmentului de utilizatori tineri. Vor avea acces în continuare la informații generale precum vârstă, locație și sex. Actualizarea va împiedica utilizarea la un nivel mai avansat al acestor date, care pot veni de pe site-uri terțe.

  Facebook și Instagram limitează reclamele publicitare

  Și Instagram vine cu o serie de modificări care vizează publicul tânăr de pe aplicația de socializare. Aplicația va seta implicit conturile ca fiind private, pentru toți utilizatorii noi, care au vârsta sub 16 ani. Asta nu înseamnă că acele conturi vor fi blocate pe acest mod privat. Dacă se dorește, chiar și utilizatorii de 13 ani pot opta pentru contul public.

  Instagram spune că în testele inițiale, opt din zece adolescenți au acceptat setarea privată a contului. Acest lucru sugerează faptul că tot mai mulți tineri vor opta pentru un cont privat.

  Pentru adolescenții care optează pentru un cont public, Instagram îngreunează modul prin care adulții pe care nu îi cunosc să ia legătura cu ei. Reprezentanții companiei au declarat că există o tehnologie avansată, care îi ajută în acest demers. Tehnologia identifică mai ușor un comportament suspicios al adulților, comportament care ar putea fi periculos pentru tineri.

  Potrivit informațiilor, adulții care sunt marcați ca fiind „potențial suspicioși” vor fi blocați.. Aceștia nu vor putea urmării conturile tinerilor și nu vor putea comenta la postările lor. Acești adulți nici nu vor putea vedea conținut de la adolescenți în secțiunile Reels, Explore sau alte recomandări din aplicație.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.