More

  AGON by AOC lansează monitorul AG254FG

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AGON by AOC lansează monitorul AG254FG proiectat pentru jucătorii profesioniști de esports.

  AOC lansează o categorie de produse complet nouă. Este o categorie creată special pentru cei mai pretențioși gameri competitivi și jucători profesioniști de esports: AGON PRO. Primul model din aceasta nouă categorie este AGON PRO AG254FG. Acesta aduce tehnologii de vârf pentru jucătorii profesioniști.

  Noul monitor AGON PRO AG254FG de 24,5 inchi folosește un panou IPS cu rezoluție FullHD. Are o rată de refresh de 360 Hz și un timp de răspuns de 1 ms GtG. Monitorul mai beneficiază de tehnologia Nvidia G-Sync cu NVIDIA Reflex Latency Analyzer. Această tehnologie minimizează latența sistemului.

  Scena esports este un mediu foarte competitiv, iar jucătorii și pasionatii de esports au nevoie de cele mai bune echipamente pe care le pot obține.

  Lucrând îndeaproape cu organizațiile esports de top, precum G2 Esports, știm exact ce își doresc jucătorii profesioniști așa că am creat noua serie de monitoare AGON PRO pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale lor”, declară Stefan Sommer, Head of Global Marketing la AOC.

  AGON by AOC: Mai performant ca niciodată

  AGON PRO AG254FG cu diagonala de 24,5 inchi are un design care sare în evidență. A creat special pentru cei mai buni gameri.

  Monitorul a câștigat premiul Red Dot Design datorită design-ului său cu 3 laturi fără ramă. Este ingenios gândit pentru a nu distrage atenția jucătorilor.

  Monitorul beneficiază de un paravan detașabil ce este menit să îmbunătățească vizibilitatea pe scenă. Mai ales atunci când reflectoarele strălucesc cu putere în timpul unui turneu de esports. Pe spatele monitorului este prezent sistemul de iluminare AGON Light FX RGB, menit să accentueze liniile de design ale monitorului. AGON Light FX RGB oferă 14 moduri de iluminare și zeci de mii de combinații de culori RGB ce pot fi personalizate cu software-ul AOC G-Menu. În suportul monitorului este integrat un mini-proiector LED menit să proiecteze logo-ul AGON pe masă.

  Panoul IPS ultrarapid de 24,5 inchi al monitorului AG254FG oferă jucătorilor performanțe excepționale. O rată de refresh de 360 ​​Hz, iar timpul de răspuns de 1 ms GtG asigură afișarea imaginilor fără artefacte, cum ar fi ghosting-ul.

  Rezoluția FullHD a monitorului a fost special aleasă pentru jucătorii profesioniști. Asta pentru că permite GPU-ului să etaleze întregul potențial în termeni de viteză de procesare și framerate. Folosind un panou IPS, acest monitor de esports are o  acoperire sRGB de 110% pentru o reproducere vie și naturală a culorilor oferind, de asemenea, unghiuri largi de vizualizare de 178°/178°. Datorită certificării VESA DisplayHDR 400, afișajul poate decoda și reda corect date HDR.

  AGON PRO AG254FG vine cu o serie de funcții speciale

  În plus, AG254FG vine cu un procesor NVIDIA G-Sync integrat. Are un refresh rate variabil între 1-360 Hz. Este eliminat, astfel, stutter-ul și efectul de screen tearing prin egalarea refresh rate-ului cu numărul de cadre procesate de GPU.

  De asemenea, motion blur-ul nu reprezintă o problemă datorită tehnologiei NVIDIA Ultra Low Motion Blur ce utilizează un efect stroboscopic al iluminării de fundal pentru a reduce efectul motion blur oferind utilizatorului imagini deosebit de clare, chiar și în mișcare.

  O tehnologie în premieră pe noile modele AGON by AOC este Nvidia Reflex, disponibilă pe AGON PRO AG254FG. Prin integrarea acestei tehnologii, dezvoltatorii de jocuri pot elimina cadrele care nu au fost inca procesate de către GPU. De asemenea, pot reduce și suprasolicitarea inutilă a CPU pentru a îmbunătăți performanțele sistemului.

  În plus, Nvidia Reflex Latency Analyzer poate măsura timpul exact dintre un clic de mouse și modificarea pixelilor de pe ecran. Ceea ce era posibil doar cu camerele de mare viteză și echipamentele speciale.

  Postura optimă în fata ecranului este crucială pentru confort și performanța în timpul jocului. AG254FG facilitează acest lucru cu un suport ergonomic, ajustabil pe înălțime, ce poate pivota și se înclina. Hub-ul USB cu 4 porturi permite jucătorilor să își conecteze mouse-ul și tastatura direct la monitor. În timp ce difuzoarele stereo de 5W cu sunet DTS oferă un sunet puternic pentru utilizarea de zi cu zi, atunci când căștile nu sunt necesare

  Pentru a ajusta setările monitorul, utilizatorii pot folosi telecomanda cu cablu, sistemul QuickSwitch. Asta ajută la o trecere rapidă prin setările monitorului sau software-ul AOC G-Menul direct de pe PC.

  Preț și disponibilitate

  Pe lânga asta, funcțiile monitorului includ Dialpoint, o țintă afișată pe ecran care vine în ajutorul jucătorilor de shootere. Frame Counter arată informații cu privire la numărul de cadre pe secundă afișate pe ecran. AOC Shadow Control permite iluminarea zonelor întunecate fără a afecta restul ecranului. Iar setările AOC Game Color pentru a modifica nivelul de saturație și 6 moduri diferite de joc.

  Primul model din seria AGON PRO, AG254FG de 24.5 inchi va fi disponibil din luna septembrie 2021 la un preț recomandat de 4139 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.