More

  Clipurile Instagram Reels sunt acum de două ori mai lungi

  Clipurile Instagram Reels sunt acum de două ori mai lungi. De la 15 secunde, la 30 de secunde, la un minut.

  Clipurile Instagram Reels sunt acum de două ori mai lungi

  Clipurile Instagram Reels pot avea o lungime de până la un minut, dublând limita de timp anterioară de 30 de secunde. Instagram a debutat inițial Reels cu o limită scurtă de 15 secunde. Apoi aceasta a fost dublată rapid doar o lună mai târziu. Reels are acum aproape un an, așa că se pare că era timpul pentru o nouă actualizare.

  Până de curând, TikTok limita, de asemenea, videoclipurile cu o durată de 60 de secunde. Recent platforma a mărit această restricție de timp. Așadar, era pobabil de așteptat ca Instagram să extindă limita scurtă pentru a le oferi creatorilor un spațiu mai mare cu care să lucreze. Limitele mai lungi ale TikTok au fost mai bine primite de creatorii canalelor pentru gătit, povestiri și multe altele și au păstrat totuși ritmul rapid de programare al aplicației.

  TikTok și-a extins recent limita la trei minute pentru toți creatorii. Astfel, este probabil o problemă de timp înainte ca Instagram să extindă restricțiile și mai mult. Instagram încă nu a oferit informații în detaliu legate de Reels. Însă, seful Instagram, Adam Mosseri, a declarat în ianuarie că „trebuie să fim sinceri că TikTok ne-a depășit”.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here