More

  Airbnb va afișa viteza rețelei wireless

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Airbnb va afișa viteza rețelei wireless ca parte a unei noi funcționalități integrate în aplicație. Compania va oferi suport gazdelor prin intermediul unei unelte proprii de testare a vitezei de internet. Aceste informații vor putea fi incluse în detaliile de cazare. Funcționalitatea este deja disponibilă în SUA.

  De foarte mult timp, Airbnb a permis gazdelor listarea informațiilor cu privire la vitezele de internet. Cu toate acestea, nu sunt informații detaliate pe care să le găsești la fiecare listare din aplicație.

  În acest moment, compania se trăduiește să atragă cât mai mulți lucrători care muncesc de la distanță. Pentru a reuși acest lucru, aplicația va primi un instrument de testare a vitezei de internet. Gazdele o pot accesa direct din aplicația Airbnb.

  Airbnb va afișa viteza rețelei wireless

  Instrumentul de măsurare a vitezei de internet este destul de simplu. Acesta poate fi accesat doar de către conturile „Gazdă”. Instrumentul poate fi accesat din secțiunea „Dotări”. Odată lansat, va oferi informații doar despre viteza de descărcare.

  Atunci când este finalizat un test de viteză, aplicația va partaja rezultatele cu Airbnb și M-Lab. M-Lab este organizația care a furnizat software-ul pentru a construi instrumentul.

  Potrivit unui document al companiei, M-Lab va include rezultatele testelor într-o bază de date disponibilă publicului. Mai mult, cei care vor să rămână acasă sau la cazare, vor vedea dacă conexiunea WiFi este adecvată nevoilor lor. De asemenea, gazdele ar trebui să contribuie la oferirea unor informații pentru listări cu estimări corecte.

  Airbnb consideră orice conexiune mai mare de 7 Mbps ca o conexiune „rapidă”. „Oaspeții pot sta împreună cu familia și prietenii la un apel video sau se pot aduna împreună pentru a urmări un film”, spune compania pe site-ul său. Airbnb a început să lanseze instrumentul WiFi pentru gazdele din SUA, urmând să fie lansată disponibilitatea globală în următoarele săptămâni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.