More

  Google limitează dispozitivele vechi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google limitează dispozitivele vechi, iar curând nu vor mai putea să se autentifice în conturile Google. Dispozitivele care rulează Android 2.3.7 sau mai vechi, nu vor mai putea să se conecteze la contul Google.

  Dispozitivele care rulează Android 2.3.7 (Gingerbread) sau mai vechi, vor fi limitate de la accesarea conturilor Google. Începând cu data de 27 septembrie 2021, accesul acestora va fi limitat în totalitate.

  „Ca parte a eforturilor noastre continue de a ne menține utilizatorii în siguranță, Google nu va mai permite conectarea pe dispozitivele Android care rulează Android 2.3.7 sau versiuni inferioare începând cu 27 septembrie 2021”, menționează Google.

  Dacă vă conectați la dispozitiv după 27 septembrie, este posibil să primiți erori de nume de utilizator sau parolă atunci când încercați să utilizați produsele și serviciile Google precum Gmail, YouTube și Maps”.

  Google limitează dispozitivele vechi

  Inițiativa companiei nu este deloc suprinzătoare. Asta dacă facem un simplu calcul și vedem cât de vechi sunt aceste dispozitive. Mai exact, Android 2.3.7 a fost lansat în urmă cu 10 ani. Deci vorbim despre dispozitive foarte vechi, care nu beneficiază de securitatea sporită din ziua de astăzi.

  În momentul actual există peste 3 miliarde de dispozitive Android la nivel mondial. Cu siguranță că această limitare va afecta destul de mulți utilizatori. Cu toate acestea, este un demers care trebuie dus la capăt. Asta pentru garantarea integrității conturilor personale.

  Cei care dețin astfel de dispozitive, vor putea să acceseze contul Google până la data de 27 septembrie, prin aplicații. După data de 27 septembrie, contul va putea fi accesat doar prin intermediul browserului.

  Dispozitivele de pe Android 3.0 (Honeycomb) vor putea continua să se conecteze la conturile Google, spune compania. Dacă dispozitivul mai vechi, care rulează Gingerbread, poate fi actualizat, recomandarea este să faceți acest lucru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.