More

  Spotify testează noul abonament Spotify Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Spotify testează noul abonament Spotify Plus. Noul plan este testat pe un „număr limitat” de utilizatori ai platformei.

  Spotify testează noul abonament Spotify Plus

  Spotify Plus este un nou plan de abonament care are un cost redus care combină elemente ale planurilor existente gratuite și premium. Planul permite redarea în continuare a reclamelor, însă nu impune limite asupra numărului de skip-uri pe care utilizatorii le pot folosi pe oră. Totul la un cost de doar 0,99USD.

  Utilizatorii sunt, de asemenea, liberi să aleagă ce melodii specifice doresc să asculte, în loc să se limiteze în cea mai mare parte la ordinea oferită în albume și liste de redare.

  Planul gratuit Spotify există din 2018. Acesta nu permite utilizatorilor să sară mai mult de șase piese pe oră. De asemenea, le permite doar să aleagă și să asculte piese specifice din 15 liste de redare selectate. Acestea din urmă variază de la liste de redare selectate editorial până lacele  generate algoritmic. Noul plan Spotify Plus oferă o modalitate relativ ieftină de a reduce unele dintre aceste restricții.

  Informațiile au confirmate de Spotify într-un comunicat. „Lucrăm întotdeauna pentru a îmbunătăți experiența Spotify și efectuăm în mod obișnuit teste pentru a ne informa deciziile”, a spus un purtător de cuvânt. „În prezent, efectuăm un test al unui plan de abonament cu reclame pe un număr limitat de utilizatori.”

  Cu toate acestea, Spotify a avertizat că nu există nicio garanție că noul plan va fi lansat în forma sa actuală. „Unele teste ajung să deschidă calea pentru noi oferte sau îmbunătățiri, în timp ce altele pot oferi doar învățături. În acest moment nu avem informații suplimentare de împărtășit.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.