More

  Xiaomi detronează Samsung în regiunea EMEA

  Xiaomi detronează Samsung în regiunea EMEA. Samsung nu mai este cel mai mare furnizor smartphone din Europa.

  Xiaomi detronează Samsung în regiunea EMEA

  Noile rapoarte susțin că Samsung a pierdut primul loc ca cel mai mare furnizor de smartphone din Europa.

  Potrivit Strategy Analytics, producătorul chinez Xiaomi a depășit Samsung după o creștere imensă a vânzărilor în ultimele 12 luni.

  Raportul a constatat că Xiaomi a livrat 12,7 milioane de smartphone-uri în toată EMEA în Q2 2021. Este o creștere masivă de 67,1% de la an la an. Acest lucru a conferit companiei 25,3% din piața totală a dispozitivelor din regiune.

  Strategy Analytics spune că au fost înregistrate vânzări puternice în Rusia, Ucraina, Spania și Italia. Motiv care stă la baza succesului Xiaomi.

  Anunțul a urmat unui raport recent al Omdia care susținea că Xiaomi este, de asemenea, al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri la nivel global.

  Samsung s-a bucurat de vânzări puternice ale seriei sale de telefoane Galaxy A, dar se confruntă în continuare cu o puternică concurență din partea Apple atunci când vine vorba de piața dispozitivelor de ultimă generație. Acest lucru ar putea afecta vânzările.

  Apple a ocupat locul al treilea în EMEA, cu livrări de 9,6 milioane, oferindu-i o cotă de piață de 19,2%, înaintea celor de la Oppo și realme.

  În total, regiunea EMEA a înregistrat 50,1 milioane de dispozitive livrate în timpul celui de-al doilea trimestru al anului 2021. Astfel, este o creștere de 14,4% față de aceeași perioadă din 2020.

  Samsung ar putea fi pregătit pentru o schimbare în curând, cu a doua jumătate a anului 2021 setată pentru lansările tradițională ale dispozitivelor noi.

  Se anticipează că Samsung va lansa noi smartphone-uri, inclusiv dispozitivele Galaxy Z Fold 3 și Flip 3, la evenimentul său Galaxy Unpacked din 11 august.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here