More

  Twitter adaugă Google și Apple ID ca opțiuni de conectare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Twitter adaugă Google și Apple ID ca opțiuni de conectare. Compania facilitează în sfârșit crearea conturilor pentru utilizatori.

  Twitter adaugă Google și Apple ID ca opțiuni de conectare

  Twitter adaugă două modalități suplimentare de conectare pentru utilizatori. Platforma permite conectarea prin utilizarea Google ID pentru a accesa serviciul prin intermediul paginii web și al aplicației sale mobile.

  De asemenea, utilizatorii iOS, se pot conecta la aplicația Twitter cu Apple, compania intenționând să sprijine serviciul pentru conectările web „în curând”. De asemenea, este posibilă utilizarea ambele servicii pentru a crea un nou cont Twitter.

  Dintre cele două opțiuni, conectarea cu Apple este cea mai interesantă. Apple a introdus opțiunea la WWDC 2019 ca o alternativă la serviciile de conectare de pe Facebook și Google. Sign in with Apple are autentificare încorporată în doi factori pentru a o face mai sigură. Apple spune că nu va folosi opțiunea de conectare pentru a urmări activitatea din aplicații.

  Compania susține că Sign in with Apple împiedică urmărirea și permite utilizatorilor să ascundă e-mailul generând adrese secundare care apoi redirecționează orice mesaje din aplicații și servicii către căsuța de e-mail obișnuită.

  Oricum ar fi, Twitter ușurează conectarea prin dăugarea opțiunilor atât pentru Google ID, cât și pentru Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.