More

  Microsoft fuzionează aplicațiile OneNote pentru Windows

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft fuzionează aplicațiile OneNote pentru Windows. Până la sfârșitul anului 2022, va exista o singură aplicație OneNote pe care utilizatorii o vor folosi.

  Microsoft fuzionează aplicațiile OneNote pentru Windows

  În următoarele 12 luni, Microsoft lansează o serie de actualizări pentru aplicațiile sale OneNote pe Windows. Intenția companiei este de a crea o singură experiență pentru utilizator. În acest moment, există două versiuni pe care utilizatorii le pot utiliza: aplicația OneNote instalată cu Office și aplicația OneNote pentru Windows 10 disponibilă în Microsoft Store.

  Microsoft va actualiza aplicația OneNote cu funcții exclusive și va oferi, de asemenea, programului o reîmprospătare vizuală.

  Microsoft a intenționat inițial să închidă aplicația OneNote când a devenit disponibilă cea pentru Windows 10. Însă, și-a schimbat planurile și a reînviat aplicația în 2019. A actualizat programul cu o mulțume de funcții noi și le-a inclus în instalările Office mai tarziu.

  Acum, gigantul de tehnologie spune că va actualiza OneNote cu elemente vizuale pe care le va partaja cu alte aplicații Windows. Decizia face parte din eforturile Microsoft de a oferi Windows 11 un aspect mai uniform. Aplicația fuzionată OneNote va avea, de asemenea, acces la cele mai recente caracteristici de Microsoft, precum și la o nouă opțiune de configurare UI de navigare.

  Cei care utilizează deja aplicația instalată cu Office nu trebuie să facă altceva decât să aștepte lansarea actualizărilor viitoare. În ceea ce privește utilizatorii care utilizează OneNote pentru Windows 10, Microsoft le va trimite o invitație în aplicație pentru a face upgrade odată ce este disponibilă. Compania spune că se așteaptă să înceapă să trimită invitații în a doua jumătate a anului 2022.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.