More

  Project Hazel este acum Razer Zephyr

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Project Hazel este acum Razer Zephyr. Razer deschide înscrierile pentru testele beta pentru masca RGB pe website-ul său.

  Project Hazel este acum Razer Zephyr

  Razer a anunțat că masca N95 are un nou nume. De asemenea, a fost anunțat și un program beta înființat înainte de lansarea planificată din al patrulea trimestru. Proiectul Hazel, cu aspect futurist, a fost botezat Razer Zephyr. Doritorii se pot înscrie pentru a fi beta tester pe site-ul Razer.

  Razer nu a furnizat informații suplimentare cu privire la momentul lansării Zephyr. De asemenea, nu se știe când testerii beta se pot aștepta să primească măștile. Pe baza videoclipului distribuit de Razer alături de anunțul său, testerii beta ar putea obține un design de mască diferit față de ceea ce a fost distribuit până în acest moment.

  Zephyr pare să aibă un design un pic mai larg și mai rotund față de proiectul original Hazel și există o grilă în partea de jos a măștii, care este mult mai vizibilă decât au arătat imaginile și fotografiile anterioare. Acestea pot fi acolo pentru ventilație suplimentară sau pentru a ajuta la amplificarea vocii, dar cu siguranță nu a fost prezentat în conceptele anterioare ale Razer pentru masca de față.

  Ar trebui să avem o idee mai bună despre design odată ce măștile ajung în mâinile testerelor beta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.