More

  Google anunță schimbări pentru siguranța online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google anunță schimbări pentru siguranța online a copiilor și adolescenților. Google a luat întotdeauna măsuri pentru protejarea minorilor și a se asigura că experiența lor online este una sigură. Prima este limita de 13 ani pentru deschiderea unui cont propriu Google și instrumentul Family Link. Acesta permite părinților să supervizeze activitatea online a copiilor. Și ajungem până la YouTube Kids și programul de educație digitală dedicat copiilor Be Internet Awesome.

  În perioada următoare, Google va aduce o serie de modificări produselor și serviciilor sale. Servicii care să asigure copiilor și adolescenților (persoane cu vârste între 13 și 18 ani) o experiență online mai sigură.

  Google anunță schimbări pentru siguranța online

  YouTube: Pentru tineri, setările de încărcare implicite vor fi cele cu cel mai înalt grad de confidențialitate. De asemenea, vor fi activate memento-urile pentru a lua o pauză în vizionare sau a merge la culcare. Iar funcția „auto-play” va fi dezactivată pentru toți utilizatorii de sub 18 ani.

  Search: Opțiunea SafeSearch, care protejează utilizatorii de conținutul matur rezultat prin căutări pe Google. Aceasta va fi activată automat pentru toți utilizatorii de sub 18 ani. Până în prezent, ea era activată implicit pentru conturile minorilor de sub 13 ani, administrate prin Family Link.

  Location History: Location History este o setare în contul Google care ajută produsele Google să fie mai folositoare. Această setare este implicit dezactivată pentru toate conturile, iar copii cu conturi supervizate nu au opțiunea de activare a ei. În curând, niciun cont sub 18 ani nu va avea opțiunea de a activa Location History.

  Publicitate online: Google va extinde măsurile de protecție pentru a preveni afișarea reclamelor. Reclame care ar putea afecta adolescenții și va bloca țintirea reclamelor pe baza vârstei, genului și interesului pentru persoanele de sub 18 ani.

  Aceste actualizări vor fi implementate în produsele Google în următoarele luni.

  Mai multe detalii vă despre schimbările produselor și serviciilor Google pentru persoanele de sub 18 ani se găsesc pe blogul Google: https://blog.google/technology/families/giving-kids-and-teens-safer-experience-online/

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.