More

  Sonos și echipa FC Liverpool încheie un parteneriat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sonos și echipa FC Liverpool încheie un parteneriat, pentru ca fanii să se bucure de spectacolul fotbalului cu sunet extraordinar.

  Chiar înainte de începerea noului sezon, Sonos încheie un parteneriat cu echipa FC Liverpool. Parteneriatul își propune să îmbunătățească experiența de audiție pe stadionul Anfield, dar și pentru fanii din întreaga lume.

  Din pasiune pentru sunet, brandul va furniza produse și conținut audio care vor duce experiența jocului la nivel superior. Experiența va face fanii să vibreze împreună, pe ritmurile sportului – și ale echipei – pe care le iubesc.

  Această inițiativă marchează primul parteneriat Sonos cu o echipă din lumea sportului. O companie care urmărește să ofere experiențe ce fac audiția mai simplă și mai plină de bucurie atât în interiorul locuinței, cât și în afara ei.

  Sunetul a fost întotdeauna o parte esențială a sportului – aceasta conferă energie fiecărui joc. Indiferent dacă este vorba despre muzica pe care jucătorii o ascultă atunci când intră în atmosfera de competiție. Despre cântecele vibrante ale fanilor din tribune sau despre reconstruirea atmosferei de pe stadion chiar acasă”, a declarat Pete Pedersen, Marketing VP Sonos.

  „Am căutat o echipă – și un grup de fani – care să împărtășească pasiunea noastră pentru experiențele de audiție. Datorită atmosferei electrizante de la Anfield și a patrimoniului muzical cu tradiție al orașului, FC Liverpool a devenit partenerul perfect pentru noi.”

  Sonos și echipa FC Liverpool încheie un parteneriat

  Ca parte a parteneriatului care se va desfășura pe parcursul mai multor ani, Sonos va crea experiențe sonore captivante. Se va concentra pe saloanele interioare de relaxare și pe zonele dedicate jucătorilor. Dar și pe centrul de antrenament AXA, baza de antrenament a clubului.

  Există o armonie clară între LFC și Sonos, datorită pasiunii comune pentru coloana sonoră care însoțește experiențele noastre”, a transmis Matt Scammell, Commercial Director la Liverpool Football Club.

  „Sunetul este ceea ce face din Anfield un loc atât de special, iar atunci când suporterii noștri se implică pentru susținerea echipei.

  Al 12-lea jucător creează o atmosferă sonoră care schimbă jocul. Lucru pe care abia așteptăm să-l auzim din nou în acest sezon. Suntem nerăbdători să colaborăm cu Sonos pentru a-i conecta pe susținătorii din întreaga lume la sunetul de pe Anfield.”

  Este orașul natal al multor artiști celebrii, dar și un hub în care se desfășoară uneie dintre cele mai importante evenimente muzicale. Nu-i de mirare că Liverpool se mândrește cu unii dintre cei mai înfocați fani din lume ai fotbalului.

  Cu milioane de suporteri la nivel global, sunetul FC Liverpool răsună în afara zidurilor stadionului. Reverberând în nenumărate orașe și conectând fanii din întreaga lume.

  Colaborând îndeaproape cu celebrele cluburi de suporteri ce susțin echipa Liverpool, Sonos le va aduce sunetul specific Anfield. Recreează atmosfera și energia unică a stadionului în spații de vizionare dedicate, prin puterea produselor home theater de la Sonos.  

  Rămâneți conectați pentru mai multe noutăți de la Sonos și FC Liverpool accesând Sonos.com, LiverpoolFC.com sau urmărind Sonos și Liverpool FC pe Instagram.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.