More

  OPPO RAM+ va fi disponibil și pe mid-range

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OPPO RAM+ va fi disponibil și pe mid-range ale companiei. Noua tehnologie permite utilizatorilor de smartphone-uri entry și mid-range OPPO să se bucure de viteză și performanță similar celor disponibile pe flagship. Totul prin intermediul funcției de extindere a memoriei RAM.

  OPPO a dezvoltat tehnologia inovatoare OPPO RAM+ pentru a permite utilizatorilor de OPPO A74, OPPO Reno5 5G. Dar și pe modele ce urmează să fie lansate in toamna acestui an, să extindă memoria RAM a telefonului. Beneficiază astfel de o viteză mai mare la deschiderea și rularea aplicațiilor. Are un timp de reacție mai scurt și o performanță crescută a telefonului per ansamblu.

  Practic, funcția RAM+ permite utilizatorului să extindă memoria RAM a telefonului prin accesarea și convertirea temporară a memoriei de stocare (ROM) a dispozitivului în memorie deprocesare.

  Astfel, sistemul de operare permite rularea pe fundal a mai multor aplicații care sunt mereu pregătite să fie accesate de utilizator. Se reduc, astfel, timpii de așteptare pentru deschiderea unei aplicații, sporind viteza de rulare a smartphone-ului.

  Astfel, cu ajutorul noii funcții, utilizatorii OPPO pot rula jocuri mai complexe sau mai multe aplicații în paralel. Se bucură de o latență redusă, dar și de eliminarea timpilor de așteptare în navigarea aplicațiilor în uz. Viteză generală este crescută și capacitatea dispozitivului de a face operațiuni mai complexe, asemenea. Toate acestea pe un smartphone cu preț accesibil. Dar cu o performanță comparabilă cu a unui smartphone din segmentul de top.

  OPPO RAM+ va fi disponibil și pe mid-range

  RAM+ permite extinderea memoriei RAM, manual de către utilizatori, cu trei nivele de memorie adițională. 5, 3 sau 2 GB, în funcție de necesități.

  Nivelul maxim de realocare a memoriei, de 5GB, oferă cel mai înalt standard de performanță și cea mai rapidă și cursivă rulare a aplicațiilor.

  Nivelul de extindere de 2 GB, oferă un plus de viteză și performanță blocând pentru conversia temporară o parte mai mică din memoria de stocare.

  Prin intermediul acestei capabilități inovatoare, telefoanele Reno5, seria cu cea mai mare memorie reală de procesare  din segmentul său depreț, de 8GB, pot ajunge astfel la 10, 11 sau chiar 13 GB memorie de rulare, ceea ce depășește chiar memoria unor smartphone-uri din segmentul superior, de 12 GB.

  Cu o capacitate de stocare de 128GB, smartphone-urile din seria Reno5, asigură în continuare utilizatorului un spațiu de stocare generos. Și dobândește în același timp performanțe de top.

  Funcția RAM+ poate fi pornită cu ușurință chiar de către utilizator din meniul de Setări al telefonului. Tot ce trebuie să facă este să mergă la secțiunea „Despre telefon”.

  Se accesează secțiunea „RAM” și apoi „Extindere RAM” unde trebuie să selecteze dimensiunea cu care dorește extinderea memoriei. Poate alege dintre opțiunile disponibile: 2, 3 sau 5GB. Iar apoi repornește dispozitivul. Pentru ca functia RAM+ sa fie activa telefonul trebuie sa ruleze ultima versiune de soft disponibila.

  Pentru viitor, producătorul de tehnologie își propune să extindă disponibilitatea funcției RAM+ atât pentru următoarele serii Reno, cât și pentru  viitoarele modeledin segmentul mediu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.