More

  Android 12 beta aduce funcția Camera Switches

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android 12 beta aduce funcția Camera Switches. Noua caracteristică este disponibilă în aplicația Android Accessibility Suite.

  Android 12 beta aduce funcția Camera Switches

  Dincolo de propriile aplicații de accesibilitate, Google oferă un API puternic. Acesta permite dezvoltatorilor să creeze instrumente pentru persoanele cu dizabilități. Versiunea beta a Android Accessibility Suite include un mod nou și elegant de a controla telefonul. Aceasta se regăsește în versiune beta a Android 12 care a ajuns recent pe telefoanele Pixel.

  Camera Switches permite, în esență, utilizarea expresiilor faciale pentru a finaliza o serie de acțiuni. De exemplu, aplicația poate fi setată să detecteze zâmbetul sau ridicarea unei sprâncene pentru a deschide panoul de notificări sau setările rapide.

  De asemenea, prin deschiderea gurii utilizatorul poate rula înainte sau înapoi. După cum a fost observat de XDA Developers, actualizarea permite maparea a șase gesturi faciale cu peste o duzină de comenzi. Acestea pot fi modificate în funcție de dimensiunea gesturilor. Astfel, va împiedica aplicația să inițieze în mod constant acțiuni.

  Camera Switches se bazează pe caracteristica Switch Access din Android Accessibility Suite. Aceasta din urmă permite interacțiunea cu dispozitivul fără a utiliza ecranul tactil. În funcție de context, acest lucru se poate face folosind un dispozitiv extern, cum ar fi o tastatură, printr-o conexiune USB sau Bluetooth sau prin apăsarea butoanelor încorporate de pe telefon.

  Având în vedere că majoritatea oamenilor sunt deja obișnuiți să deblocheze telefoanele cu fața, noua funcție nu ar trebui să pară complet străină.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.