More

  Abonații YouTube Premium primesc 3 luni gratuite Stadia Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Abonații YouTube Premium primesc 3 luni gratuite Stadia Pro, ofertă valabilă noilor membri Stadia.

  Google a lansat o nouă promoție pentru abonații serviciului YouTube Premium. Este vorba despre acces gratuit timp de trei luni la serviciul de streaming Stadia Pro. Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi a serviciului Stadia. Aceștia pot încerca, astfel, jocurile incluse în Stadia Pro.

  Există mari șanse ca cineva care plătește deja un serviciu pentru a renunța la reclame să fi cochetat deja cu Stadia. Cu toate acestea, pare că Stadia nu găndește la fel. În plus, trei luni este o perioadă suficient de mare pentru a te lămuri dacă jocurile în cloud sunt pentru tine. Comparativ cu perioada standard de doar o lună.

  Abonații YouTube Premium primesc 3 luni gratuite Stadia Pro

  Ofera nu vine fără limitările sale, cum era și firesc. Oferta nu limitează accesul doar la înscrierea noilor membri. Oferta este limitată și din punct de vedere geografic. Astfel, oferta este disponibilă într-un număr limitat de țări. Aem astfel: SUA, Canada, Franța, Germania, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit al marii Britanii.

  Abonații YouTube Premium din România, dornici să încerce Stadia Pro, pot revendica oferta până la 31 ianuarioe 2022. Aveți apoi termen până pe 14 februarie 2022, ora 19:00, ora României să o activați, conform termenilor Google. Dacă anulați oferta, veți fi taxat cu tariful de 9,99 dolari, contravaloarea unei luni de abonament Stadia Pro. De asemenea, pierdeți accesul la toate jocurile gratuite, revendicate până atunci, exceptând cele achiziționate.

  Stadia Pro oferă o selecție de jocuri destul de diversificată. Calitatea de streaming este una superioară, dar selecția de jocuri gratuite nu este una conformă cu așteptările gamerului normal.

  Există titluri apreciate precum seria Hitman, joucri indie precum Floor Kids, dar și clasice precum Killer Queen Black. Pentru a juca jocuri mai noi, va trebuie să achiziționați jocurile respective. Împortant de reținut este faptul că abonații Stadia Pro primesc, de obicei, și o reducere. Chiar dacă Google a încetinit ritmul de dezvoltare al Stadia, platforma continuă să primească noi versiuni interesante de cumpărat în magazinul său.

  Puteți revendica cele trei luni gratuite începând de astăzi. Stadia oferă, de asemenea, jocuri precum Destiny 2 și Super Bomberman R Online pentru a încerca gratuit. Este nevoie doar cu un cont Google. Nu este necesar un card de credit, doar pentru a afla dacă Stadia este ceva ce v-ar fi util pentru sesiunile de gaming.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.