More

  Fortnite primește un mod Among Us

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fortnite primește un mod Among Us, pentru a perioadă limitată de timp. Începând de astăzi, vei putea să devii un „impostor” în Fortnite.

  Fortnite a lansat un mod pentru o perioadă de timp limitată. Noul mod se numește „Imposters”. Astfel, jucătorii pot să își tempereze pofta de Among Us fără a fi nevoiți să părăsească jocul Fortnite. Fiecare rundă este compusă din două echipe a câte 8 jucători și doi impostori.

  Acțiunea se desfășoară pe o nouă hartă într-u spațiu închis. Harta de numește „The Bridge” (podul). Agenții trebuie să îndeplinească o serie de sarcini pentru a ajunge în siguranță până la finalul rundei. Cum era de așteptat, impostorii se află acolo pentru a împiedica bunul mers al lucrurilor.

  Întocmai ca în jocul Among Us, când este descoperit un mort, toți jucătorii își manifestă suspiciunile. Apoi este votat un membru care este considerat ca fiind impostor. Într-o turnură de situație, nu este disponibilă comunicarea vocală. Jucătorii vor trebui să folosească chatul scris pentru a comunica.

  Cei care sunt impostori au la îndemână o serie întreagă de trucuri pe care le pot folosi impotriva celorlalți. Impostorii pot să transforme pe toți jucătorii să arate ca mascota „banană”, ori poate teleporta pe oricine în orice punct de pe hartă. La fel ca în jocul Among Us, impostorii pot îngheța orice progres al oricărei sarcini, oriunde pe harta The Bridge.

  Aceasta este cel de-al doilea mod lansat de Epic Games, similar jocului Among Us. Anul trecut a lansat o altă ediție limitată: The Spy Within.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.