More

  Google elimină Android Auto

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google elimină Android Auto, care va fi înlocuit cu Google Assistant. Odată cu trecerea la Android 12, aplicația Android Auto nu va mai exista.

  Google a confirmat informația potrivit căreia aplicația mobilă Android Auto va fi indosponibilă odată cu lansarea Android 12. În schimb, oricine dorește o interfață compatibilă cu experiența de șofat va putea utiliza modul de conducere Google Assistant. Acesta este disponibil în Google Maps sau ca interfață nativă Android Auto, disponibilă în anumite mașini.

  Cei care utilizează experiența de pe telefon (aplicația mobilă Android Auto), vor fi trecuți la modul de conducere Google Assistant”, au menționat reprezentanții Google.

  „Începând cu Android 12, modul de conducere Google Assistant va fi experiența de conducere mobilă încorporată. Nu avem alte detalii de divulgat în acest moment”. Google spune că experiența nu se schimbă pentru cei care folosesc Android Auto nativ.

  Google elimină Android Auto

  Confirmarea Google a venit după ce publicația XDA Developers a informat că unii utilizatori au văzut un mesaj în aplicația Android Auto. Mesajul spunea că serviciul este „disponibil acum doar pentru ecranele mașinilor”. Aceștia erau direcționați către modul de conducere Google Assistant. Între timp, 9to5Google informează că aplicația Android Auto pentru smartphone-uri indică o incompatibilitate cu dispozitivele Pixel care rulează Android 12.

  Versiunile aplicației Android Auto nu au avut un parcurs tocmai lin. Cu toate acestea, decizia de acum a fost planificată cu mult timp înainte. Totul a început în anul 2019, când Google a decis integrarea majorității funcțiilor Android Auto direct în Android 10. Astfel, aplicația de șofat a devenit o funcție la nivel de sistem. Astfel, a fost întreruptă dezvoltarea aplicației Android Auto.

  Planul Google a fost dezvoltarea unui nou mod de conducere, prin Asistent Google. Dar acest software a fost devansat și, în ciuda faptului că a fost anunțat în 2019, a început să fie lansat abia la sfârșitul anului trecut.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.