More

  Windows 11 include un mod întunecat pentru Paint

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Windows 11 include un mod întunecat pentru Paint. Microsoft anunță noul design al aplicației Paint pe Twitter.

  Windows 11 include un mod întunecat pentru Paint

  Microsoft reproiectează aplicația Paint în Windows 11. Aplicația va fi actualizată cu o nouă bară de comandă. Aceasta împrumută majoritatea opțiunilor și instrumentelor existente în interfața Paint pe Windows 10. Este prima actualizare majoră în Paint din ultimii ani, și include chiar și un mod întunecat.

  Șeful Microsoft pentru Windows și dispozitive, Panos Panay, a anunțat noua reproiectare a Paint pe Twitter. Videoclipul teaser include o scurtă privire asupra îmbunătățirilor aduse selectorului de fonturi, pensule și un mod întunecat pentru Paint.

  Instrumentele par a fi mult mai ușor de utilizat, cu un selector rapid care arată toate pensulele și efectele lor. Instrumentul de fonturi Microsoft pentru Paint vine cu opțiuni pentru dimensiune, aliniere și multe altele.

  Nu par să existe opțiuni pentru straturi, dar aceasta este prima actualizare majoră a Paint de când a primit interfața panglică. Microsoft plănuise să elimine Paint din Windows 10 la un moment dat, înainte de a se răzgândi și de a-l păstra ca parte a Windows. În schimb, Microsoft a început să elimine 3D Paint din instalațiile Windows 10.Program care a fost conceput pentru a moderniza și chiar a înlocui aplicația tradițională Paint.

  Nu este clar exact când Windows Insiders va putea testa acest nou design Paint, dar Panay spune că va fi disponibil pentru testare „în curând”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.