More

  Facebook a suprimat un raportul intern legat de conținut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a suprimat un raportul intern legat de conținut. The New York Times a obținut un draft al unui raport aflat în lucru pentru Q1 2021.

  Facebook a suprimat un raportul intern legat de conținut

  Facebook a lansat un raport legat de cel mai vizionat conținut de utilizatorii din SUA în trimestrul trecut. Este pentru prima dată când compania publică un astfel de raport. Însă, potrivit The New York Times, Facebook lucra la un raport similar pentru primul trimestru al anului 2021. Compania a optat să nu îl distribuie, deoarece ar arunca o imagine negativă asupra Facebook.

  New York Times, care a obținut o copie a raportului, spune că cel mai vizualizat link din primul trimestru avea un titlu care ar putea alimenta îndoieli legate de vaccinul COVID-19. Titlul spunea: „Un medic„ sănătos ”a murit la două săptămâni după ce a primit un vaccin COVID-19; CDC investighează de ce ”. Articolul a fost publicat de The South Florida Sun Sentinel și republicat de The Chicago Tribune, conform The New York Times.

  Facebook lucra la publicarea acestui raport. Însă, executivii, inclusiv Alex Schultz, directorul general al analytics Facebook și vicepreședintele analytics Facebook, aparent „au dezbătut dacă ar provoca o problemă de relații publice, conform e-mailurilor interne” și, în cele din urmă, au decis să nu-l publice, potrivit The New York Times.

  „Ne-am gândit să facem public raportul mai devreme, dar, din moment ce știam atenția pe care o va atrage, exact așa cum am văzut săptămâna aceasta, au existat soluții la sistemul pe care am vrut să îl facem”, a declarat purtătorul de cuvânt al Facebook, Andy Stone. Stone a clarificat, de asemenea, opinia lui Schultz cu privire la faptul că Facebook ar trebui să lanseze raportul, spunând că Schultz „a pledat pentru publicarea raportului”.

  A fost o săptămână încărcată pentru Facebook. Pe lângă publicarea raportului legat de postările cele mai vizionate, a trebuit să se confrunte și cu o plângere antitrust. Plângerea a fost depusă împotriva companiei de către Comisia Federală pentru Comerț.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.