More

  YouTube Partner Program are 2 milioane de membri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube Partner Program are 2 milioane de membri. Programul de plată pentru creatori a fost lansat acum 14 ani.

  YouTube Partner Program are 2 milioane de membri

  Partner Program YouTube, care permite utilizatorilor să câștige bani din videoclipurile lor, a depășit marcajul de 2 milioane de creatori. Anunțul a venit din partea companiei. Platforma a contribuit la transformarea YouTube într-o afacere viabilă pentru creatori de top precum PewDiePie și Jenna Marbles.

  Creatorii care se califică pentru Partner Program pot câștiga bani prin reclame, taxe de abonament, donații, streaming live și venituri YouTube Premium. Pentru a se califica creatorii au nevoie de cel puțin 1.000 de abonați și 4.000 de ore de vizionare totală pe canal în ultimele 12 luni.

  Compania încearcă să mențină echilibrul între creatori și agenții de publicitate. Acest lucru a inclus decizia de eliminare a reclamelor care implică hărțuire sau alt conținut problematic. De asemenea, YouTube ia un comision din veniturile publicitare ale creatorilor eligibili. Însă, în cazul în care agenții de publicitate sunt nemulțumiți de conținutul unui canal, aceștia își vor trage reclamele.

  YouTube și-a actualizat politica în materie de hărțuire în 2019. De asemenea, a pedepsit creatorii care au trecut de liniile legale sau etice prin demonetizarea canalelor lor. De exemplu, în ultimul an, platforma a demonetizat conținutul care menționează coronavirusul.

  Neal Mohan, director de produs la YouTube, spune că numărul de canale noi în program din 2020 s-a dublat în comparație cu 2019. De asemenea, numărul de canale YouTube care realizează venituri cu șase cifre sau mai mult a crescut cu 35% an de an.

  Găsirea de noi modalități de a recompensa financiar creatorii de încredere și de ai ajuta să își dezvolte afacerile va fi întotdeauna o prioritate majoră pentru noi”, a spus Mohan.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.