More

  PC Garage relansează campania ‘Te echipăm gratuit’

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PC Garage relansează campania ‘Te echipăm gratuit‘. De acesată dată oferă la alegere o sursă sau un SSD cadou.

  PC Garage relansează campania ‘Te echipăm gratuit’

  Până pe 8 Septembrie 2001, în limita stocului disponibil, clienții care aleg un procesor + placă de bază + placă video primesc gratuit, la alegere, o sursă sau un SSD.     

  Periodic, PC Garage oferă clienților săi cadouri substanțiale atunci când aceștia doresc să-și construiască singuri un calculator. Procesul complex prin care sunt alese componentele nu este deloc ușor. PC Garage oferă astfel un cadou în cadrul campaniei ‘Te echipăm gratuit’ celor care decid să construiască un calculator. Astfel, oferă o sursa Inaza Impulse 80+ Gold 700W cu 5 ani garanție sau un SSD Kingston NV1 500GB PCI Express.

  În procesul de alegere al componentelor clientul va fi tot timpul atent la procesor, placă video, placă de bază si memorie RAM. Produse precum carcasă, sursă sau chiar SSD sunt în general lăsate la final. Astfel, de multe ori se întâmplă ca o placă video de top să fie alimentată de o sursă slabă sau SSD-ul să aibă o capacitate mică sau viteze slabe.

  Sursa Inaza Impulse Gold 700W 80+ este o soluție puternică. Cu o eficiență de 92%, sursa oferă o putere generoasă pentru noile plăci video. De asemenea, oferă și protecții precum OVP, UVP, SCP sau OPP. Sursa oferă 6 mufe SATA, 4 mufe de tip 6+2 PCI-E si o mufă 4+4 Pin ATX/EPS.

  Sursa Inaza Impulse Gold 700W 80+
  Sursa Inaza Impulse Gold 700W 80+

  SSD-ul Kinston NV1 de 500GB este o soluție rapidă și generoasă în stocare. Cu 500GB capacitate de stocare și viteze de 2100MB/s la citire si 1700MB/s la scriere, Kingston NV1 este potrivit pentru orice sistem mainstream. TBW-ul oferit de producător este de 120TB.

  SSD-ul Kinston NV1

  Toate informațiile necesare precum produsele aflate în campanie, disponibilitatea acestora și inclusiv regulamentul campaniei pot fi găsite aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.