More

  Campionatul Mondial League of Legends se mută în Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Campionatul Mondial League of Legends se mută în Europa. Decizia a fost luată cu doar câteva săptămâni înainte de începerea evenimentului.

  Campionatul Mondial League of Legends se mută în Europa

  Campionatul Mondial League of Legends 2021 a fost mutat din China în Europa. Anunțul vine din partea Riot Games. Însă, locația în sine rămâne un mister în prezent. Decizia a fost luată cu doar câteva săptămâni înainte e începerea competiției.

  Într-un videoclip, John Needham, șeful Global de Esports la Riot, a declarat că restricțiile de călătorie și protocoalele COVID au devenit o provocare în organizarea evenimentul în China. Decizia a fost raportată pentru prima dată de către Upcomer.

  „După ce am examinat toate potențialele opțiunile, am concluzionat că mutarea Mondialului în Europa a oferit cea mai bună oportunitate pentru cele mai multe echipe și cei mai buni jucători pentru a concura”, a explicat Needham. „Nu suntem gata să anunțăm unde va avea loc Mondialul în Europa în acest an, dar accesibilitatea pentru cel mai mare număr de echipe și cei mai buni jucători ai lor va fi factorul decizional „.

  Aceasta va fi cea de-a doua Ligă majoră Legends care are loc în Europa în acest an, după Mid-Season, găzduită în Reykjavik, Islanda. Campionatul Mondial  este de obicei o mare prezentare anuală pentru Riot. Evenimentul include o ceremonie de deschidere, alimentată de holograme și o etapă ce conșine AR. Este neclar dacă schimbarea locației va avea un impact asupra evenimentului de anul viitor. Acesta este planificat să aibă loc în America de Nord.

  Campionatul Mondial al Ligii nu este singurul eveniment eSports care a fost mutat în ultimele luni. DotA 2’s International, care are loc în luna octombrie, a fost planificată în Stockholm, Suedia, dar a fost mutată la București din cauza restricțiilor privind evenimentele esport.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.