More

  OnlyFans revine asupra deciziei legate de conținutul explicit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnlyFans revine asupra deciziei legate de conținutul explicit. Compania a oferit asigurările corespunzătoare că nu va interzice conținutul.

  OnlyFans revine asupra deciziei legate de conținutul explicit

  Într-un tweet, platforma OnlyFans a anunțat o revenire asupra anunțului șocant că va interzice conținutul explicit. În ultimul anunț, creatorilor de pe platformă urma să li se permită în continuare să posteze imagini nud. Desigur, atâta timp cât respectau politica platformei.

  Într-o declarație un purtător de cuvânt a spus „Modificările propuse pentru 1 octombrie 2021 nu mai sunt necesare din cauza asigurărilor partenerilor bancari că OnlyFans poate sprijini toate tipurile de creatori”.

  Acest lucru se întâmplă la doar o zi după ce CEO-ul a declarat, într-un interviu pentru Financial Times, că motivul interdicției a fost de fapt legat de partenerii bancari. Însă, nu este vorba despre Mastercard, așa cum au presupus unii.

  Acum, creatorii OnlyFans se confruntă cu o alegere. Mulți dintre creatori începuseră deja să șteargă conținutul care încalcă politica. De asemenea, au început să transfere baza de abonați pe platforme noi. Astfel, aceștia pot fie să rămână cu un partener care a ajuns să aducă miliarde găzduind conținutul, fie să renunțe la partenerul care părea că a renunțat la ei când lucrurile s-au înrăutățit.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.