More

  Cursul cripto scade după ce El Salvador a adoptat Bitcoin

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cursul cripto scade după ce El Salvador a adoptat Bitcoin. Au fost înregistrate probleme legate de plăți sau tranzacții. După ce Bitcoin a devenit o monedă oficială în El Salvador, piețele și schimburile cripto par să fie în dificultate.

  Cursul cripto scade după ce El Salvador a adoptat Bitcoin

  Marți dimineață, prețul Bitcoin a scăzut de la aproximativ 50.000 dolari până la sub 43.000 dolari, potrivit Coinbase.

  CNBC raportează că portofelul virtual din El Salvador, Chivo, nu a fost disponibil pentru instalarea în aceeași perioadă. Președintele țării, Nayib Bukele, a anunțat că aplicația va fi redeschisă pentru înscrieri.

  Coinbase și Kraken, au raportat, de asemenea, probleme legate de plăți sau tranzacții care nu trec sau sunt întârziate.

  El Salvador a adoptat o lege de adoptare a Bitcoin ca monedă oficială în iunie. Președintele Bukele a susținut moneda atât în ​​plan politic, cât și pe Twitter, deși nu va fi singura monedă a țării. Dolarul american este și el acceptat. Furnizorii care sunt capabili trebuie să accepte ambele valute. Guvernul susține că Bitcoin va ajuta cetățenii care nu au acces la serviciile bancare tradiționale sau care deseori trimit sau primesc bani de la familii din Statele Unite.

  Planul a provocat unele reacții semnificative în interiorul țării. Capitala țării a avut de-a face cu proteste a sute de pensionari și veterani preocupați de plata pensiilor, dar și de sindicate și muncitori.

  Aceștia au citat îngrijorările cu privire la prețul potențial instabil al Bitcoin și modul în care ar putea afecta utilizarea acestuia ca monedă de zi cu zi. Ca răspuns, președintele Bukele a spus că cetățenii sunt liberi să continue să utilizeze dolarul american dacă nu doresc să utilizeze criptomoneda.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.