More

  Au apărut primele imagini ale echipajului Inspiration4

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au apărut primele imagini ale echipajului Inspiration4. Imaginile cu Inspiration4 arată vederea echipei asupra a planetei noastre. Asta datorită ferestrei speciale a cupolei SpaceX Crew Dragon Resilience.

  Au apărut primele imagini ale echipajului Inspiration4

  Misiunea civilă este în a doua zi pe orbită. Echipajul și-a petrecut prima zi în spațiu doar observând. Misiunea, dincolo de reperul său istoric, vizează, de asemenea, să strângă 200 de milioane de dolari pentru Spitalul de Cercetare pentru Copii din St. Jude, care tratează cancerul pediatric și alte boli.

  Imaginile, postate pe contul de Twitter al Inspiration4, arată echipajul care pozează pentru o fotografie de grup cu gravitație zero, comandantul misiunii Jared Isaacman vorbind într-un radio cu fundalul Pământului dincolo de cupola capsule. De asemenea,  specialistul în misiune Chris Sembroski este văzut făcând o fotografie din interiorul cupolei.

  În cele din urmă, există o fotografie a ofițerului medical Hayley Arceneaux plutind sub cupolă cu Pământul umplând fereastra. Arceneaux însăși este o supraviețuitoare a cancerului osos pediatric și lucrează la St.Jude’s.

  Cupola, cea mai mare fereastră unică zburată vreodată în spațiu, oferă echipajului Inspiration4 o vedere de 360 de grade a Pământului și vastitatea spațiului.

  Misiunea Inspiration4 mai are încă o zi în spațiu înainte de a reveni pe Pământ sâmbătă, 18 septembrie, cu o aterizare în oceanul Atlantic. Echipajul a luat  mai multe obiecte în spațiu. Aceste obiecte vor fi supuse licitației după ce misiunea se va întoarce pe Pământ. Toate încasările se vor duce către St.Jude.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.