More

  Elon Musk spune că Starlink iese din versiunea beta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Elon Musk spune că Starlink iese din versiunea beta. Este posibil ca serviciul de bandă largă prin satelit să nu rămână un test pentru mult timp.

  Elon Musk spune că Starlink iese din versiunea beta

  Starlink de la SpaceX ar putea să nu fie o versiune beta pentru mult timp. Elon Musk le-a spus utilizatorilor Twitter că Starlink ar trebui să părăsească versiunea beta „luna viitoare”. Cu alte cuvinte, părăsește versiunea beta undeva în octombrie. Teoretic utilizatorii ar putea folosi serviciul în mai multe țări sau cel puțin fără stigmatul testării beta.

  Compania își propunea acoperirea mondială completă până în septembrie. Până în prezent, beta a fost limitat în mare parte la America de Nord și părți din Europa. Excepții sunt țările precum Australia, Chile și Noua Zeelandă. Extensiile planificate sunt limitate până acum la Mexic și Japonia, dar SpaceX a înregistrat filiale în țări precum Filipine și Africa de Sud.

  Lansarea formală ar putea fi crucială. SpaceX a declarat că a livrat 100.000 de terminale Starlink de la sfârșitul lunii august. Însă, acest număr urmează să crească pe măsură ce eticheta beta dispare și mai multe țări au acces.

  Și, deși serviciul prin satelit este departe de a fi nou, lățimea de bandă mare și latența redusă a Starlink ar putea contribui la reducerea decalajului în zonele rurale și în țările în curs de dezvoltare unde accesul convențional la internet este fie indisponibil, fie prea lent pentru a fi practic.

  Acest lucru este, desigur, cu condiția ca Starlink să fie lansat conform promisiunii. Musk și companiile sale au o istorie de programe optimiste pentru proiectele care sunt blocate de obstacolele tehnice și de alte realități practice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.