More

  Twitter plătește 800 de milioane de dolari într-un proces

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Twitter plătește 800 de milioane de dolari într-un proces. Procesul de acțiune colectivă este în curs încă din 2016. Procesul susținea că directorii au indus în eroare investitorii cu privire la creșterea companiei.

  Twitter plătește 800 de milioane de dolari într-un proces

  Twitter a fost de acord să plătească 809,5 milioane de dolari pentru a soluționa o acțiune colectivă formulată de acționari în 2016. Investitorii au susținut că Twitter a mascat încetinirea creșterii companiei. Asta în timp ce directori, inclusiv fostul CEO Dick Costolo și co-fondatorii Evan Williams și Jack Dorsey au vândut acțiuni „în valoare de sute de milioane de dolari în profituri din interior”.

  Reclamanții au spus că Twitter urmărea zilnic utilizatorii activi (DAU) ca metrice cheie de la începutul anului 2015. Compania încă raportează cifrele lunare ale utilizatorilor activi. Măsurarea DAU a indicat că angajamentul a căzut sau a rămas plat, conform procesului.

  Twitter spune că soluția propusă, pe care o instanță încă nu a aprobat-o, „soluționează toate cererile formulate împotriva Twitter și a celorlalți inculpați desemnați, fără nicio admitere, concesionare sau constatarea vreunei culpă, răspundere sau nelegiuire de către companie sau orice alt inculpat”. Twitter și toate persoanele numite acuzați în proces au negat orice acțiune greșită. Procesul i-a acuzat pe Twitter și pe directori că au încălcat legea privind schimbul de valori mobiliare din 1934.

  Compania intenționează să utilizeze numerarul disponibil pentru decontare. Se așteaptă să plătească suma până la sfârșitul anului.

  În raportul de câștiguri din trimestrul IV 2018, Twitter a început să raporteze utilizatorii activi zilnici cu valoare medie medie (mDAU). Acesta a spus că acesta este singurul indicator de angajament pe care îl va dezvălui investitorilor din viitor, parțial pentru că reflectă modul în care câștigă bani de la utilizatori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.