More

  Honor ar putea ajunge pe lista entităților din SUA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Honor ar putea ajunge pe lista entităților din SUA. Compania ar putea ajunge pe lista entităților Departamentului Comerțului. Oficialii americani nu pot decide dacă smartphone-urile Honor reprezintă o amenințare la adresa securității naționale.

  Honor ar putea ajunge pe lista entităților din SUA

  La sfârșitul anului trecut, producătorul chinez Huawei a vândut brandul Honor, pentru a se „asigura” că va supraviețui sancțiunilor emise de SUA. Decizia a permis brandului să lucreze cu firme precum Qualcomm și Intel. Dar acum Honor ar putea avea probleme.

  Potrivit The Washington Post, oficialii de la patru agenții federale au votat săptămâna trecută dacă plasează compania pe lista entităților Departamentului Comerțului. Acest lucru ar împiedica Honor să lucreze cu companii americane.

  Oficialii din cadrul Pentagonului și ai Departamentului Energiei ar fi fost în favoarea includerii companiei pe listă. În același timp omologii lor de la Departamentul de Comerț și Departamentul de Stat nu sunt de acord.

  În cazul în care aceste departamente nu pot lua o decizie, totul va depinde de președintele Joe Biden.

  Departamentul Comerțului a refuzat să comenteze votul. În schimb, a vorbit despre subiectul listei de entități, menționând că analizează continuu riscul ca o companie nominalizată să distribuie ilegal tehnologia SUA.

  „Ne menținem angajamentul de a folosi o gamă completă de instrumente, inclusiv. . . controlul exporturilor, pentru a descuraja eforturile [Republicii Populare Chineze] și a altor țări … care încearcă să folosească tehnologia în moduri care riscă să aducă atingere securității naționale și intereselor politicii externe ale SUA ”, a declarat Brittany Caplin.

  În cele din urmă, cei care susțin că Honor ar trebui să intre pe lista entităților pot avea dificultăți în a-și convinge omologii că compania reprezintă o amenințare la adresa securității naționale pentru SUA. Spre deosebire de părintele său, Honor nu vinde echipamente de telecomunicații operatorilor de transport. Asta înseamnă că nu este implicat în construcțiile rețelei 5G.  

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.