More

  Microsoft a dezvoltat un mouse wireless din plastic reciclat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a dezvoltat un mouse wireless din plastic reciclat. Ocean Plastic Mouse este un mic pas în „călătoria către sustenabilitate”.

  Microsoft a dezvoltat un mouse wireless din plastic reciclat

  Pe lângă o nouă gamă de sisteme Surface, Microsoft a anunțat un nou mouse la evenimentul său hardware din această toamnă. Numele oferă motivul pentru care mouse-ul este interesant. Se numește Microsoft Ocean Plastic Mouse.

  Învelișul este fabricat din plastic oceanic reciclat 20%, care este creat din deșeuri care au fost recuperate din oceane și căi navigabile și procesate în pelete de rășină. Aceste pelete sunt adăugate la celelalte materiale care sunt utilizate pentru a face învelișul.

  Cutia din lemn și trestie de zahăr în care intră mouse-ul este complet reciclabilă și nu include plastic. De asemenea, clienții pot trimite vechiul mouse gratuit, iar Microsoft îl va recicla. Microsoft spune că mouse-ul Ocean Plastic marchează un mic pas înainte în „călătoria sa către sustenabilitate”.

  Există trei butoane personalizabile pe mouse, care acceptă Bluetooth 4.0 pe o rază de până la 10 metri. Microsoft susține că perifericul va rula până la 12 luni pe o singură baterie AA. Mouse-ul acceptă, de asemenea, Swift Pair pentru a ajuta conectarea la computer. Mouse-ul Ocean Plastic va fi lansat pe 5 octombrie, în aceeași zi în care Microsoft va lansa Windows 11 și are un cost de 25 USD.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.