More

  YouTube testează descărcarea conținutului pe computer

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube testează descărcarea conținutului pe computer. Până acum aceasta a fost doar o funcție pentru abonații Premium pe mobil.

  YouTube testează descărcarea conținutului pe computer

  Nu lipsesc modalitățile de a salva videoclipuri YouTube pe web. În mod normal utilizatorii aleg site-uri web periculoase sau pur și simplu aleg opțiunile mai vechi de a înregistra un videoclip de pe desktop. Acum, YouTube oferă în cele din urmă o soluție mai simplă. Utilizatorii au acum un buton de descărcare.

  După cum raportează Android Police, butonul este disponibil în prezent ca funcție experimentală pentru abonații Premium. Aceasta nu este o surpriză, pentru că YouTube oferă deja opțiunea de a descărca videoclipuri pentru abonați pe mobil.

  După activare, utilizatorii vor vedea un buton de descărcare chiar lângă opțiunea de partajare de sub videoclipuri sau alături de meniul cu trei puncte. După descărcarea unui videoclip, acesta este plasat în biblioteca offline YouTube.

  Utilizatorii pot alege să descarce videoclipuri cu rezoluții de la 144p la 1080p. În acest moment, nu pare să existe nicio limită de dimensiune, în afară de spațiul de stocare disponibil. Funcția ar trebui să meargă pe Windows, MacOS și Chrome OS. Conform textului de pe pagina introductivă, testarea acestei caracteristici se va încheia pe 19 octombrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.