More

  Fantastic Beasts 3 are un titlu oficial și o dată de lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fantastic Beasts 3 are un titlu oficial și o dată de lansare. J.K. Rowling colaborează din nou cu scenaristul Steve Kloves.

  Fantastic Beasts 3 are un titlu oficial și o dată de lansare

  În urmă cu aproape trei ani, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, cel mai recent film din franciza Harry Potter, i-a lăsat pe cinefili în suspans. Acum, Warner Bros. a anunțat că Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore va ajunge în cinematografe pe 15 aprilie 2022.

  J.K. Rowling colaborează din nou cu scenaristul Steve Kloves. David Yates, regizorul a patru filme Harry Potter și regizorul ambelor filme Fantastic Beasts, se întoarce pentru The Secrets of Dumbledore.

  Eddie Redmayne reia rolul lui Newt Scamander, alături de Jude Law în rolul unui mai tânăr Albus Dumbledore. Katherine Waterston va reveni în rolul Tinei Goldstein, alături de Dan Fogler în rolul lui Jacob Kowalski. De asemenea, Alison Sudol se întoarce în rolul lui Queenie Goldstein, Ezra Miller în rolul lui Credence, Jessica Williams în rolul profesorului Eulalie Hicks și Callum Turner în rolul lui Theseus.

  Cea mai notabilă prezență în distribuție este Mads Mikkelsen

  El va prelua rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald. Johnny Depp a avut rolul în Fantastic Beasts and Where To Find Them, precum și în The Crimes of Grindelwald. Însă, disputa juridică în curs a lui Depp cu fosta soție a dus la excluderea actorului din următoarele filme.

  Mads Mikkelsen

  Rowling a indicat anterior că tânărul Dumbledore era îndrăgostit de Grindelwald. Desigur până când l-a văzut pentru cine era cu adevărat. Însă era prea târziu. Dumbledore și Grindelwald au încheiat un pact de sânge, care asigura că acești doi vrăjitori puternici nu se puteau lupta între ei. Acesta este motivul pentru care Dumbledore l-a folosit pe Newt ca agent în al doilea film.

  Din păcate pentru Dumbledore, Grindelwald a descoperit deja o metodă de ocolire a pactului. În timp ce pactul îl împiedică pe Grindelwald să-l atace pe Dumbledore, acesta nu împiedică pe altcineva să își îndrepte armele împotriva fostului său iubit.

  În acest scop, Grindelwald i-a spus lui Corvus, că acesta din urmă este de fapt, fratele pierdut al lui Dumbledore, Aurelius Dumbledore. Însă este doar o minciună menită să îl convingă pe Corvus să-l omoare pe Dumbledore.

  Urmează o confruntare impresionantă, dar va trebui să așteptăm până la 15 aprilie 2022, pentru a vedea cine va ieși învingător.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.